- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
johnny82 #21257 üzenetére
Most jöttem a garázsból, rosszul kötöttem be, nem úgy kell mint ahogy írtam fentebb.
Végül is csak meg kellett cserélni a kettőt. Így már megy a parkoló mód is.Ddpai mola n3 bekötés:
A hw kit sárga vezetékét dugtam a sárga biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a szivargyújtó biztosíték aljzatára, ez ad nálam állandó feszültséget
A hw kit piros vezetékét dugtam a piros biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a belső keringtető ventilátor biztosíték aljzatára, ez csak gyújtás alatt van feszültségen.
A testet meg egy csavarhoz a biztosíték tábla mellé.A parkoló módnak három üzemmódja van:
Az elsőt nem pontosan értem. De szerintem csökkentett méretű felvételt készít és a felvett anyagot nem írja felül. Nem világít a led.
A második folyamatos felvétel a videofájlok felülírásával. Kék led folyamatosan világít.
A harmadik készenléti üzemmód ez csak akkor kapcsol be ha történik valami. Nem világít a led.Videót még nem töltöttem le és nem szerkesztettem. Nem tudom mivel lehetne összefűzni őket. De valaki biztos tudja itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest