-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is várom, hogy hívjanak. A kávégép regisztrációt a De'Longhi webshop automatikusan megcsinálta, jött róla email. A promóció oldalán is elküldtem a nevezéshez a nevem és az email címem. Írtam az ügyfélszolgálatnal is, de csak egy nagyon általános választ kaptam, arról a két dologról, amit amúgy már megtettem.
Tisztelt Uram!
Amennyiben a promócióban szeretne részt venni, abban az esetben regisztrálnia kell a terméket a weboldalon a Termékregisztráció fül alatt, valamint regisztrálnia kell magát is a promóció weboldal alján található kis regisztrációs felületen. Ezt követően fogja Önnel felvenni a kapcsolatot a Kisgép kft. Ha már úgy gondolja, hogy hosszabb idő eltelt, és még nem vette fel a kapcsolatot Önnel, akkor keresse fel nyugodtan őket, és a megadott email cím alapján érdeklődjön regisztrációja felől.
https://www.delonghi.com/hu-hu/extra-garancia?_gl=1*1o7i89i*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwg-24BhB_EiwA1ZOx8nE5NBdxvJJVSsCSB1IuuB8radKilJmpXshBa-vgO97cVtdeD6XkhxoCPtoQAvD_BwE
Viszont, ha Euronicsban vagy a Mediamarktban vásárolta a terméket, akkor a következő linket vegye figyelembe:
https://www.delonghi.com/hu-hu/ajandek?_gl=1*qqy7dv*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiAudG5BhAREiwAWMlSjMX2XqD4HBr7p0W_bPi20kTkYL9s5TGBGFOU6R-oja8xnw1JHeNQyhoC03UQAvD_BwE
Köszönöm szíves türelmét!
-
atala
addikt
Szerintem ne az határozza meg a kávégép vásárlását, hogy milyen a főzőegysége.
A lényeg, hogy a felhasználó által is kivehető, karbantartható, és cserélhető legyen.
A Delonghi, és a Philips is ilyen. Még ha nem is javítható, 15-20 ezer Ft-ból kicserélhető egy újra.
Inkább azt kell nézni, milyen igényeid vannak. Hány programot tud, esetleg mint a Philipsnél hány eltárolható egyéni programja van...stb. -
Nagya21
addikt
HAli!
Hááááááttttt, én mint cigányterminátoros htgépszerelő rezgésdiagnoszta, azt vallom, hogy ami nincs túlbonyeszolva, az vagy ritkábban romlik el, vagy egyszerűbben javítható.
A cégnél egy tizenpáréves delonghi, 1 kazáncserét, és 2 db kicsi "O" gyürü cserét kért, + 1 központi egység cserét kapott, és most cseréltem nagy "O" gyürüket, szal szerintem jól bírja, de ez a gép nincs túlterherve mert napi 4kv van rajta abszolválva.
Amit itthon használtam 6 évig(4kv), és egy óvoda vette meg 2,5 éve(napi kb 30 kv) az most van szerelőnél, mert nem kapcsolt be(ha megtudom mi volt a hiba írok),
szóval HT használatnál a DeLonghik viszonylag jól bírják, nekem ez a tapasztalatom.
Üdv Nagya -
mathgery
aktív tag
Szia! Philips 4300-as szériát 30%os kuponnal philips.hu-n el lehet hozni 126.000 Ftért. Most lett raktáron 5400-as gép, az kuponnal 184.000.-Ft. Ezzel mentem egy kört 2 hete, mert megrendeltem az 5400-ast és másfél hét után törölték a rendelést logisztikai problémára hivatkozva.
Tegnap végül 126-ért megrendeltem a 4300-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged