- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Akkor lehet, hogy csak azért írták a biztonság kedvéért, nehogy egy érzéketlenebb valaki hirtelen durván kettőt tekerjen rajta, ami forgás közben sem szerencsés.
Érzéssel lehet tekerni bármennyit forgás közben, megfelelő lassúsággal, hogy az őrlés követni tudja. Lazítani meg magától értetődő, hiszen nincs semmi feszülés, állóhelyzetben sem. Mivel a Saeco darálóját apró darabjaira szedtem, ezt egyértelműen tudom állítani.
Állóhelyzetben viszont akkor inkább egyet sem (szűkíteni).
-
Dr. Szilikát
őstag
De ezt mire érted, a motor állóhelyzetében? Egy fokozattal való szűkítést el tudnék éppen képzelni, mert annyit enged a mechanika rugalmassága, utána beindítod és máris enyhül a feszülés.
Lazítani meg bármennyit lehet, állóhelyzetben is. De én a Saeco darálóját ismerem közelebbről, amit egyébként őrlés közben javasolt állítani. Pontosabban szűkíteni a rést. Fotón látom csak, hogy a DeLonghi is hasonló elvű.
-
Voice24
őstag
Ezeket a típusokat nem tudom, de a 23.460-as biztosan nem használ el sok vizet az öblítéshez. Bekapcsoláskor saccperkábé 60-80 ml-t, kikapcsoláskor meg kb. 30-40 ml-t. Azt gyanítom, azért van a bekapcsoláskor a nagyobb mennyiség, mert azzal nagyjából átmelegíti a rendszert.
Én is Laica Biflux kávé+tea szűrős vizet használok, a tartályba helyezett szűrőt én teljesen elhagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest