- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
jozefgucci1 #14766 üzenetére
Az teljesen mas technologia.
Ott a veszteseg hovel siman desztillaljak a vizet (bocs, elparologtatjak es lecsapatjak) - legalabbis nagy hajon dolgozo kollega igy meselte... (nagy kontener szallito hajon volt gepesz)
-
atala
addikt
válasz
jozefgucci1 #14031 üzenetére
Ha használod a szűrő betétet, akkor majd csak 8 szűrő csere után fogja kérni.
Szereintem akár mennyire is lágy a víz, az túl sok idő.
Én 3-4 szűrő csere után végzek vízkőtlenítést. -
z123456z
őstag
válasz
jozefgucci1 #14031 üzenetére
Két hét az semmi. Elvileg 8 db vízszűrő elhasználása után fog jelezni. Ha most megcsinálod, lenullázza a vízszűrő számolást. Én is megcsináltam önszorgalomból, bár felesleges volt szerintem. De az kb fél éves korában volt és 2 vízszűrő elhasználása után. Semmi sem fog történni vele a következő két hétben, ne aggódj.
FőDudu
Nekem sem papundekli, 4 cm IKEA. Az aláépített szekrény bútorlap, még a 20 évvel ezelőtti vastagabb. Na az nem a legmasszívabb, nem sokmilliós darab, de ez nem is a fő konyhabútor, hanem a szemközti falhoz állított valami. Nem normális dolog ennek a gépnek a hangja.
-
Cblacksmithc
tag
válasz
jozefgucci1 #13931 üzenetére
A philips oldalán...csak regisztrálni kell, engedélyezni marketing célú üzenetek küldését és beállítani a holnapi napot szülinapi dátumként. Holnap meg jön a mail, hogy gratu. itt a kódod
-
Dark197405
tag
válasz
jozefgucci1 #13902 üzenetére
Szia!
A Phillipsnél most le van akciózva az 3300 SERIES EP3349/70 LatteGo 179.999-re.
Erre rádobtam a 30%-os szülinapi kupont és így 126.000 Ft-ért sikerült megvenni. Szerintem ennyiért eléggé best buy elnézve a hasonló tudású gépek árát.
Vásárlás után beregisztrálva a terméket a Phillips oldalán 36 hónap kiterjesztett garancia van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest