- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
scream #10981 üzenetére
Szia!
Sokáig én is automata kávégépben gondolkodtam, de aztán végül Karos eszpresszo gép lett. Nem bántam meg és azt a naponkénti manuális kávédarálás pedig nem okoz kényelmi gondot nekem.
Hivatalos hazai szervizt is kérdeztem, hogy ennél is kell-e olyan zsírtalanítást meg hasonló időszakos karbantartásokat végezni mint az automatáknál, de a válasz az volt, hogy nem kell, csak a vízkőtelenítést, amikor kéri/jelzi a gép.
Ez a napokban volt meg, a második tisztítás volt, amióta megvan a gép. Kb. 5 havonta kell, tavaly márciusban lett vásárolva. Gyakorlatilag nulla vízkövet oldott ki a tisztítási folyamat, köszönhetően talán ennek a víznek is. Bár most megdrágult, 725 t/5 liter -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
scream #10981 üzenetére
A macera már annyira nem is zavar, csak ezek a rejtett szutykok, ha ráeresztek két-három tablettát, órákig öblögethetem, akkor is ott marad a zsíros zacc, csak már lúgot is szivárogtat a kávémba. Ebből a szempontból jók az újabb Philipsek, nincs puffertartály csak egy szilikoncső, amit azért jó lenne szintén kikefélni és zsíroldózni, esetleg cserélni amikor lejár a gari, onnantól úgyis jutalom minden nap.
-
erzol
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged