-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
conan77
tag
Figyi 2003-ban nem nagyon érdekelt ám, hogy hány kb/s volt egy mp3-as szám
nagy ívben lesz..rtam a lényeg az volt hogy sok szám férjen el egy lemezen
akkor amcsi Boss mp3 volt a kocsimban macaudió oválok hátul elől meg sal koaxok és hidd
el elég volt akárhány kb/snem a minőségre mentem és azért a sokolnál sokkal jobban szólt.
-
_seth_
veterán
-
Wackond
tag
Semmi személyeskedés nem volt benne, bár látom páran magukra ismernek...
Hogy ki mit-hova tesz a kocsijába, a magánügy. De aki írta, hogy mi is a Hi-Fi szó jelentése, abban azért volt igazság. Szal különböztessünk meg ilyen esetekben Hi-Fi -t és pl. "kocsizenét"
A Hi-Fi az ugye magas hangzáshűséget jelent, tehát egy eredeti pl. rock-koncertnek az eredetihez minél jobban hasonló megszólaltatása. De ott is veled szemben vannak a hangszórók, előtted, és mégis teljesen körbevesz a zenei tér.
Más eset a villanyzene, azt ugye diszkóban hallgatja az ember, nincs eredeti előadó, inkább nevezném az alkotót programozónakNamost ha a disco feelinget akarja valaki magas hangzáshűséggel megszólaltatni, ott lehet létjogosultsága a hátsó hangszóróknak, mert a dizsiben ugye mindenhol "szét vannak dobálva" a hangfalak, tényleg minden irányból kapod a förtelmet
Ezesetben viszont egyértelműen kilowattok vannak a csomiban, terjedelmes membránfelülettel
Hozzáteszem, a kalaptartóban ilyenkor sincs helye hangszórónak, mert azt meg a szub által keltett légmozgás tépi szét és torzítja annak hangját... -
conan77
tag
Szia!
leírtam már hogy nem akarok venni hátra semmit
Van már benne gyári ami tényleg elég a hátul utazóknak.
Még egyszer mondom csak akkor kap jelet ha valaki ül hátul
(elől Rainbow szett fej Kenwood BT50U ,audison SL vezetékek)
DLS a szubom hátul és olyat lök a kis szar sal2070-el ( DLS CA41 szervíz) hogy na -
hugi0
őstag
Meg mindig áll az allitasom !
"Nagyon komoly hangja lehet ennyi teljesítmény tranyóval a belsejében."
- gondolom tudod te is, hogy ez igy nem igaz.Nem tudom menyire ertesz az elektronikahoz.
Egy Class-A keszuleken faradozom, es csupan 4 tranzisztor es par ellenalason halad a jel.
- tehat minnel kevesebb alkatresz annal kevesbe modosul a hang. -
hugi0
őstag
Igen le is jutottam.
2 keszulekben hagyomanyos rugos felfuggesztes van.
Az egyikben vannak csak harangok . . .
. . . de mivel ez egy Pioneer DEX-P99r igy ezt nem bontom meg.
Ugyanis en ilyet hasznalok a kocsimban, es ha netan eppen mechanikat kellene cserelnem,
akkor azt kompletten tudjam megtenni."Nagyon komoly hangja lehet ennyi teljesítmény tranyóval a belsejében."
- gondolom tudod te is, hogy ez igy nem igaz. -
Joe fiú
senior tag
Köszi szépen,hogy pontosan definiáltad azt,amire én gondoltam.Szerencsére erre már rájöttem,hogy nem véletlenül találták ki az erősítőket.Csak az az egy problémám akadt,hogy a hangszóróim máshogy vélekedtek erről az erősítő témáról,így nem bírták a strapát(valószínűleg a nagy membránkilengést nem szerették).Kíváncsiságból rákötöttem ezért a fejegység végfogkára,ahol nem mutatkozott az az idegesítő probléma,ami az erősítőnél való hajtásnál.
Viszont,tapasztaltam amit írtál,hogy nem volt kraft,beszűkült a zene.3db 20cm-es hangszórót és két nagyovált hajtottam és érezhetően kevesebb volt az élmény mint mikor a 4 hangszórót hajtottam erősítőről.
Úgyhogy most valami érzékeny,olcsó mélyládát keresek. -
hugi0
őstag
Nem ! - tevedsz !
Nem vagyok Kenwoodos.En csak a megtervezett, jol kivitelezett, es jo alkatreszekbol felepulo keszulekeket kedvelem.
Mivel a Kenwood is gyartot ilyeneket ezert van belole.Ez a kedvencem: Kenwood KR-V990D van nekem, ami fekete es nem pezsgoszinu.
Van sok jo keszulekem.
Pl. egy Gelhard GXV-338 is, ami szinten japan gyartasu.
Egy A/D/S PH15 nemet amcsi tervezes, japan kivitelezes.
A nagyteso PH30.2Aztan van Egy Audio Art 100HC is itt a tovabb fejlesztett David Art neven.
StreetPower FMA-10.2.
Nekem a Limited kiadas van. -
hugi0
őstag
Nalam van elfekvoben egy fej (amiben hasonlot sejtek).
Tegyel fel kepet a harangrol.Meg van meg a regi Kenwood ?
Mi lesz a sorsa ? - Bekerul valami gyujtemenybe ?Es az uj szerzemenyem: Beltek A4250
Egyszeruen gyonyoru ! - Gyari allapot !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest