- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz
Jamby18 #61937 üzenetére
Nincsen szétbarmolva semmi. Gondolom gyárilag másfajta csatlakozó van autó oldalról, ezért kellett utólagosan csinálni egy ISO csatit. Ott jó helyre van kötve minden (már ha polaritás helyesen van kötve, de attól baja semminek nem lesz, ha véletlenül fordítva), ugyanis a hangszóró ISO 8 lábából a középső 2x2 az első hangszóróké, bal és jobb oldal. A két szélső a hátsó ajtóké.
A system remote control külső eszközök kapcsolására van. Akkor van rajta pozitív jel, ha bekapcsolod a fejet. Pl. az erősítőt ezzel kapcsoljuk. -
kacsa7
őstag
válasz
Jamby18 #61935 üzenetére
Cseréld meg a sárga és piros vezetéket. A képek alapján rádiód csatiján gyárilag széthúzható a piros és sárga szál is és a kettő felcserélhető, pont azért mert autónként eltérő melyik az állandó pozitív és a gyújtás utáni pozitív.
Ha minden beállítást elfelejt kulcs kivétel után, akkor a sárga-piros cserével megoldódik a gondod.A gyújtás/kulcs nélküli működtetés más tészta. Az megint más bekötést igényel. Ahhoz az állandó pozitívot kell kötni a fej állandó és gyújtás utáni pozitív szálára, hogy mindig áram alatt legyen a fej.
-
Jamby18
senior tag
válasz
Jamby18 #61853 üzenetére
Sziasztok! Mivel nem igazán tudott segíteni senki, megpróbáltam magam rájönni a gondra.
Szóval valószínű, hogy nem kap fix áramot a fejegység, csak akkor ha benne van a kulcs és van gyújtás.
És így ugye a memóriája se kap áramot. Amiatt veszti el a rádióállomásokat, meg nagy hangerőről indul.
Lefotóztam a bekötéseket. Kíváncsi lennék, jó ez így? A hangszórókat látom egy oldalra kötötték (zöld, lila vezetés csak lóg a semmibe) nem tudom miértpedig a gyári BETA magnó volt benne.
Szóval mit kéne átkötni? Illetve ez a system remote control mi akarna lenni?
köszi -
lautnermark
aktív tag
válasz
Jamby18 #49935 üzenetére
Ha ezt a direkt csatlakoztatási lehetőséget választod, akkor :
1. Harmat gyenge a fej végfoka egy kisebb ládához is
2. A 2 első csatira menne hangszóró + az egyik hátsóra kellene kötni a subot, a másik hátsó csati ez esetben nem működik! Ergo 4 hangszóró + sub nem kivitelezhető vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest