- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo01
őstag
válasz
rooland #16347 üzenetére
Nem én! De azt legalább már valaki hallotta!
Tchernov Original -
Tomate
veterán
válasz
rooland #15527 üzenetére
Értem köszi!
Ez is 2x2?
Mostanában ezt linkeli mindenki a fórumon. Ebben az ársávban ez a bestbuy? -
válasz
rooland #15051 üzenetére
igen van gyári ami igen gyenge
és van a kalaptartóba is ami pontosan nem tudom mi talán mnc de már eléggé zizeg az egyik,, az elsöket nem is használja bár bevannak kötve.vagyis csak hátulsról jön a hang, ,mert jobb lenne ha elöre vennék?bár ott nem sok hely van,akkor nekem is kiemelö kellenne vagy mi,,arra is gondoltam hogy 4et venni,,de nagyon nem akarom leterhelni sem a fejegységet..egyébként jbl az jó?azok közt nézegethetek?mert ha lenne Garry akkr biztos azt vennék neki azok nekem beváltak:
csak nem kocsiba...
Köszi -
flash7
tag
válasz
rooland #14875 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot! Ez úgy látszik minden igényt ki fog elégíteni, főleg úgy, hogy több mobillal is rendelkezik a hölgy.
Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem: a fejegységbe épített bluetooth-os kihangosítók mennyire szuperálnak jól?Még egyszer köszönöm a segítséget!
Üdv,
flash7 -
Skillet
addikt
válasz
rooland #14554 üzenetére
Rendben. Akkor szerintem írok neki, hogy megvan-e még a cumó. A 2320ról semmi tutit nem találtam. Bár ha egy régebbi fejük már tudta ezt a funkciót, akkor nem értem miért szednék ki egy újabb típusból. Persze volt már ilyen a történelemben.
Azért továbbra is várom a válaszokat, ha valamelyik 2300 2320 pioneer tulaj biztosra tudja, hogy játszik a fej usb-ről wav-ot. -
Az-X
őstag
válasz
rooland #14358 üzenetére
Nem ismerem ezt a fejet. A vágás akkor csak a sub és a mélyközép között feladata a fejnek. Nyilván akkor időkorrekciót is csak itt tud. Ez elég fura megoldás... ebben az esetben akkor a láda vagy a mélyközéppel, vagy a magassal fog fázisban szólni... Hááát nem tudom, ezt megmondja valaki olyan aki csinált már effélét.
-
Az-X
őstag
válasz
rooland #14353 üzenetére
Hááát mondjuk ez elég gyanús...
Bárhol vágom (30-40-50-60-70 Hz), bármilyen meredekséggel (12-18-24), bármilyen fázishelyzetben. Bármennyit késleltetek rajta DSP-vel,
Akkor most pontosan milyen rendszered is van? Végülis az is lehet, hogy ennyiféle hangváltód van és cserélgeted őket, de ezt kevésbé tartom valószínűnek. Inkább vagy a fejedben, vagy az erősítődben van egy aktív keresztváltó. -
-
orbano
félisten
válasz
rooland #14171 üzenetére
Nana ez nem ilyen egyszerű. Kétféle kondi van:
A) tüctückondi, ami egy egyen kínai szar. Minden gyártó ezt veszi kínából és adja 10-100Ft-os árkategóriában mindenhol. Ez elrontja a hangminőséget, ráadásul a sz*r kábelezésből adódó fényszóróvillogást és egyéb problémákat sem orvosolja, mivel: az első nagyobb teljesíménylöketnél (vagy a másodiknál, harmadiknál, mindegy) kifogy belőle a szufla, majd az erősítővel párhuzamosan ő is elkezdi terhelni az akksit, ezért inkább csak ront a helyzeten.
B) tisztességes kondisor (ami úgy alaphangon 50-60e forintnál kezdődik + szerelés), kicsi, de jóminőségű kondenzátorokból. Egy bizonyos teljesímény/minőség kategória felett szokás betenni, hogy az igazán nagy áramfelvétel-csúcsokat jobban kiszolgálja, mint az amúgy kifogástalan minőségű, a rendszert amúgy is kiszolgálni képes akksi.
Aztán gyanítom itt is megy a vita, hogy mennyit szól bele a hangba, tényleg kell-e stb. De ez már másik liga, nem az átlag vásárló, aki a ledes, voltkiírós gagyiktól várja a megváltást. Azzal egyvalaki jár jól, aki megveszi a kínaiaktól konténerszám, és eladja nyugaton a h*lyéknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest