- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
válasz
rooland #14875 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot! Ez úgy látszik minden igényt ki fog elégíteni, főleg úgy, hogy több mobillal is rendelkezik a hölgy.
Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem: a fejegységbe épített bluetooth-os kihangosítók mennyire szuperálnak jól?Még egyszer köszönöm a segítséget!
Üdv,
flash7 -
flash7
tag
Sziasztok!
Nagyon amatőr vagyok a témában, a barátom mégis engem kért meg, hogy segítsek neki egy fejegységet választani. A feleségének szeretné karácsonyra venni.
Egy OPEL ASTRA G, sedanba lenne, amiben gyári hangszórók vannak, és azok nem is lennének cserélni. A lényeg, hogy MP3-at lejátsszon.
És lenne egy másik kívánság is. Telefonkihangosítót is szeretnének. Ahogy eddig nézegettem, vannak olyan fejegységek amikben van bluetooth, és azon keresztül működik. Érdemes ezekkel foglalkozni, van jobb egy eredeti kihangosító?
Pl.. néztem egy ilyet: Alpine CDE-101R, + KCE-400BTNagyon maximum 100e huf a keret, a lényeg, hogy a fenti feltételeknek megfeleljen, és azért minőség legyen.
Mindenkinek előre is köszönöm.
Üdv,
flash7
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest