Hirdetés
- Mobil flották
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amatőr0
kezdő
Igazából az egy, ami a képeken van, csak módosulnak a tervek percről percre, ahogy jönnek a problémák
Apróságok miatt folyamatosan picit alakítani kell. De ha legközelebb itthon vagyok, akkor végre felkerülnek. Igen, az a zárt doboz, és nyír rétegelt lemezből van, ami kapott egy réteg üvegszálpaplant, meg egy bitu réteget telibe. Nálam nem túl sok lehetőség volt másra, de nem bántam meg. Rengeteg meló, pénzben is sok. De nagyon jó eddig. Szerelhetőséget is próbálom szem előtt tartani, de ebben a formában már természetesen köze nincs a gyárihoz. Szóval csak akkor kezdj bele, ha szereted a kihívásokat, és jó sok pénzt, időt, és anyagot "belepocsékolni" a hang kedvéért a kocsiba
Itt jobban l@tszik hogy ez ugyan az a kárpit. Csak már 3 részből áll.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest