- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dzsedáj #63913 üzenetére
Annyi biztos hogy az ntfs- file rendszert nem szereti, de fat32-vel nincs baja. Egyébként nekem UsbUna van ez nagyon picike, nem hinném hogy jó neki amikor egy nagy batárt teszel bele, az ugye log.
Én szeretem, főleg az a jó benne, hogy van olyan funkció a mélynél hogy sys2 ilyenkor elég sok mélyt ad , ez akkor jó főleg ha nem akarod, hogy üvöltsön de jó esne egy kis mély a zenében, engem ez megfogott, egyébként rengeteg mindent tud, ezzel van levágva a mély hang a kicsi hangszórókról, többek közt ezért akartam ilyet. Az e-qba érdemes bele nyúlni mert ebben nincs loudness, viszont cserébe életelibb hangzást kapsz. Az is jó hogy a kocsi világításához tudod alakítani. De vannak olyan funkciói amire nem tudtam rájönni, van olyan hogy trc ezen belül az össze hangszórónál lehet valamit állítani, amit abból kihoztam hogy a jobb oldali hangszórónál 78.2 re raktam és lágyabb lett a mély, nekem ennyi elég is
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest