- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
Sebaj Fóbiás #81 üzenetére
Kijelölöd az elemet és fent a szalag menün a Create csoportban a Create part ikonra kattintasz. Ez réteges szerkezeteknél elvileg külön kezelhetővé alakítja a rétegeket, de falaknál én nem boldogultam vele. Az extrusionok ilyenkor például eltűnnek... Nem tudom a te esetedben mi fog történni, talán alkotóira bontja, és talán szerkeszthetők lesznek.
Off: Nekem az egész olyasmi mint régen az Archicadben a falak csatlakozása. Ha bizonyos szögtartományban találkoztak falak akkor csinált ilyen túlhúzáskat, néha kivágásokat. Anno sajnos ezt nem lehetett megoldani ez egyszerű program hiba volt, ezeket a program fejlődésével megszüntették.
Revitben a modify fülön a geometry alatt van egy wall join ikon. Az bénán találkozó falak esetén elkezdi felkínálni a csatlakoztatási lehetőségeket, és jó esetben megtaláljuk a nekünk megfelelőt. Ugyan ezt meg lehet csinálni gerendákkal, oszlopokkal. Naív kérdés, de nem kínál fel ott valami lehetőséget a csatlakozások variálására?
-
L4mie
veterán
válasz
Sebaj Fóbiás #81 üzenetére
Hali,
Ha family-ket kaptok akkor a join nem oldja meg a problémát?
mert ha projektben kapnátok akkor az necces, de, ha family akkor talán egyszerűbb a dolgok megoldása.ahogy nézem főleg kohúzással appeláltok.
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
Sebaj Fóbiás #79 üzenetére
Szia!
Hogy közelebb kerüljünk a megoldáshoz egy-két dolgot jó lenne tudni. Milyen elemekből áll össze a modellnek ez a része? In-place family, esetleg egyszerű fal elemek? talán test modell?
Próbáltam a kijelöléskor fent aktiválódó parancsokból ezt megfejteni de nem jöttem rá.Hát ez nagyon izgalmas feladatnak tűnik. Megkérdezem hátha nem titok, ez Magyarországon készül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest