Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daninet

veterán

válasz L4mie #50 üzenetére

-szét kell szedni a modellt darabokra, próbáljátok az egyes darabokat 400mb alatt tartani. gépészetnél általában a vizszintes bontás a logikus, a tervlapok is ez szerint készülnek.
    -5-8 embernél több ne dolgozzon egy időben egy modellen, a hálózat sebességétől függően ez sokat lassit, ha interneten keresztül csatlakozik akár egy ember az mindent hazavághat, nem szabad, hogy bottleneck legyen a rendszerben
    -döntsetek a worksetekről, az egyes rendszerek és épület szárnyai kerüljenek külön worksetre. a munkához nem használt workset legyen zárva. ugyanez igaz a linkekre is
    -ha nem használjátok a revit flow számitásait kapcsold ki a system type propertiesnél, ezzel is kevesebbet számoljon
    -tartsátok a warning-ok számát olyan alacsonyan ahogy csak lehet, főleg a kritikus hibákat javitsátok
    -hetente nyissátok meg auditálva a modellt detacholva és mentsetek rá az eredeti modellre a szerveren. Ez kipucolja az összes temp könyvtárat, a tárolt fájlok mérete leesik akár párszáz megával. értelemszerűen akkor lehet ha senki nem dolgozik
    -a sok sheet terheli a modellt, sok cégnél a sheet külön fájlban van, mivel azokon külön emberek dolgoznak
    -purge mindent.. tudom, a gépészek szeretik a választék miatt a family-ket a fájlban tartani de ezt ne
    -teszteljék a revit accelerator-t ha esetleg nem használjátok
    -teszteljétek lokálban is a tervet ha már nem javul a dolog. A revit szerver egy teljesen elhagyott rendszer, nulla fejlesztés történik rá. Nagyon sok a bug, a sebessége nem minden esetben kielégitő. A TOP10 épitészirodákból kb 8ban nem használják revit esetén a szervert mert egy sz@r

nekünk van egy rendszerünk amiben csak a linkeléshez kipucolt modelleket használunk amiben nincs sheet, nézet, minden purge-olva van, linkek törölve vannak. Ez naponta többször frissül, rengeteget számit, ha nagy projekteken dolgoztok vannak erre a piacon már szoftverek fontoljátok meg a megvásárlást ha használhatatlan már a téma

tömören ennyi :) kell egy bim manager/coordinátor

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák