- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
huh! komplex
de mindenképpen köszönjük!
Bontásban már gondolkoztunk, sajnos nem tudtuk kivitelezni a rendszerek folytonossága miatt, de fel fogom vetni következő projektben.
Maximum 4 en tudunk effektíve revitezni a cégnél, egy projekten eddig maximum 3 an dolgoztunk párhuzamosan. Külsős bedolgozás legfeljebb akkor volt amikor otthonról fejeztem be ezt azt, sajnos már mindenkinek 2016+ van, így nem tudtunk együtt dolgozni szerveren más szakággal....pedig ezért lett beállítva még 1 szerver, na sebaj én örülök, mert sokkal jobb mint a fileszerverre szinkronizálgatni. bottleneck-ről nem tudom micsoda, de utánajárok.
-Worksetekre sablont már csináltam/tunk nagyon hasznosak a template állítgatásnál, korábban mindent filtereztünk
-Flow számítást ki fogom kapcsolni, mert sokszor vezető tervező előre méretez, már kerestem hol lehet kikapcsolni, köszönöm!!!!
-Ha nem is heti, de havi rendszerességgel új revízióként újra mentjük a központi file-t detach jó ötlet!! Rámentést nem csináljuk, mert jól jön a korábbi revízió, ha egyik kolléga sikeresen kitöröl egy magnyi kiállást
/pont tegnap történt, észre se vette.../
-Sheet! ohh na erre nem is gondoltam, nem tudom meg tudjuk-e oldani, előző projektben volt vagy 250 sheet
-Purge! No WAY
gépészek vagyunk szeretjük ha ott a 1/2" os gömbcsap meg a 2" os is
Komolyra fordítva, komplex, paraméterezett családok gyártásával leálltam, iszonyat kínlódás tud lenni, kell egy új szerelvény, gép? sablon alapján gyorsan legyártom, így a fenti egy projektben benne van minden család minden mérettel probléma is enyhül, nem fog kitisztulni, mivel alap szerelvényből úgy is kell minden. De felvetem!-acceleratort használjuk, revitserver van beállítva, lehet nem jól használjuk, szinkronizáláskor segít ugye?
Hát jó lenne egy coordinátor, de nem vagyunk mi akkorák, hogy egy embert rá tudjunk állítani
Én abban látom a megoldást, hogy elhagyjuk a 2014 et és frissítünk, de 1. nincs rá jó pár milliója a cégnek 2. ez a előfizetős licensz eléggé trének tűnik
Nagyon köszönöm a segítséget, tele van hasznos, jó dolgokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest