Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• L4mie

veterán

válasz daninet #51 üzenetére

huh! komplex :D de mindenképpen köszönjük!

Bontásban már gondolkoztunk, sajnos nem tudtuk kivitelezni a rendszerek folytonossága miatt, de fel fogom vetni következő projektben.

Maximum 4 en tudunk effektíve revitezni a cégnél, egy projekten eddig maximum 3 an dolgoztunk párhuzamosan. Külsős bedolgozás legfeljebb akkor volt amikor otthonról fejeztem be ezt azt, sajnos már mindenkinek 2016+ van, így nem tudtunk együtt dolgozni szerveren más szakággal....pedig ezért lett beállítva még 1 szerver, na sebaj én örülök, mert sokkal jobb mint a fileszerverre szinkronizálgatni. bottleneck-ről nem tudom micsoda, de utánajárok.

-Worksetekre sablont már csináltam/tunk nagyon hasznosak a template állítgatásnál, korábban mindent filtereztünk :W :DDD

-Flow számítást ki fogom kapcsolni, mert sokszor vezető tervező előre méretez, már kerestem hol lehet kikapcsolni, köszönöm!!!!

-Ha nem is heti, de havi rendszerességgel új revízióként újra mentjük a központi file-t detach jó ötlet!! Rámentést nem csináljuk, mert jól jön a korábbi revízió, ha egyik kolléga sikeresen kitöröl egy magnyi kiállást :D /pont tegnap történt, észre se vette.../

-Sheet! ohh na erre nem is gondoltam, nem tudom meg tudjuk-e oldani, előző projektben volt vagy 250 sheet :(

-Purge! No WAY :D gépészek vagyunk szeretjük ha ott a 1/2" os gömbcsap meg a 2" os is :P
    Komolyra fordítva, komplex, paraméterezett családok gyártásával leálltam, iszonyat kínlódás tud lenni, kell egy új szerelvény, gép? sablon alapján gyorsan legyártom, így a fenti egy projektben benne van minden család minden mérettel probléma is enyhül, nem fog kitisztulni, mivel alap szerelvényből úgy is kell minden. De felvetem!

-acceleratort használjuk, revitserver van beállítva, lehet nem jól használjuk, szinkronizáláskor segít ugye?

Hát jó lenne egy coordinátor, de nem vagyunk mi akkorák, hogy egy embert rá tudjunk állítani :) Én abban látom a megoldást, hogy elhagyjuk a 2014 et és frissítünk, de 1. nincs rá jó pár milliója a cégnek 2. ez a előfizetős licensz eléggé trének tűnik :(

Nagyon köszönöm a segítséget, tele van hasznos, jó dolgokkal :)

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

Új hozzászólás Aktív témák