Hirdetés
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
huh! komplex de mindenképpen köszönjük!
Bontásban már gondolkoztunk, sajnos nem tudtuk kivitelezni a rendszerek folytonossága miatt, de fel fogom vetni következő projektben.
Maximum 4 en tudunk effektíve revitezni a cégnél, egy projekten eddig maximum 3 an dolgoztunk párhuzamosan. Külsős bedolgozás legfeljebb akkor volt amikor otthonról fejeztem be ezt azt, sajnos már mindenkinek 2016+ van, így nem tudtunk együtt dolgozni szerveren más szakággal....pedig ezért lett beállítva még 1 szerver, na sebaj én örülök, mert sokkal jobb mint a fileszerverre szinkronizálgatni. bottleneck-ről nem tudom micsoda, de utánajárok.
-Worksetekre sablont már csináltam/tunk nagyon hasznosak a template állítgatásnál, korábban mindent filtereztünk
-Flow számítást ki fogom kapcsolni, mert sokszor vezető tervező előre méretez, már kerestem hol lehet kikapcsolni, köszönöm!!!!
-Ha nem is heti, de havi rendszerességgel új revízióként újra mentjük a központi file-t detach jó ötlet!! Rámentést nem csináljuk, mert jól jön a korábbi revízió, ha egyik kolléga sikeresen kitöröl egy magnyi kiállást /pont tegnap történt, észre se vette.../
-Sheet! ohh na erre nem is gondoltam, nem tudom meg tudjuk-e oldani, előző projektben volt vagy 250 sheet
-Purge! No WAY gépészek vagyunk szeretjük ha ott a 1/2" os gömbcsap meg a 2" os is
Komolyra fordítva, komplex, paraméterezett családok gyártásával leálltam, iszonyat kínlódás tud lenni, kell egy új szerelvény, gép? sablon alapján gyorsan legyártom, így a fenti egy projektben benne van minden család minden mérettel probléma is enyhül, nem fog kitisztulni, mivel alap szerelvényből úgy is kell minden. De felvetem!-acceleratort használjuk, revitserver van beállítva, lehet nem jól használjuk, szinkronizáláskor segít ugye?
Hát jó lenne egy coordinátor, de nem vagyunk mi akkorák, hogy egy embert rá tudjunk állítani Én abban látom a megoldást, hogy elhagyjuk a 2014 et és frissítünk, de 1. nincs rá jó pár milliója a cégnek 2. ez a előfizetős licensz eléggé trének tűnik
Nagyon köszönöm a segítséget, tele van hasznos, jó dolgokkal
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Motorolaj és szűrő topik
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen