Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
Ez nagyszerű! Én alig egy hónapja ismerkedem a programmal. Túl vagyok jópár Lyndás videón és még vagy 3x ennyit meg szeretnék nézni. Egy futó munkámat párhuzamosan Revittel is készítem, hogy lássam hol könnyebb vagy nehezebb az eddig használt programoknál. Mivel az építészek akikkel én dolgozom rendre Archicad-et használnak, jó hallani hogy van aki Revitet használ.
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Proxmox VE
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- EAFC 26
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe.