- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Ajj már nem volt idő szerkeszteni.
Az első linkemen azért vannak jók. A feladat kiírást nem kell nézni, neked csak a rajz a lényeg. Igaz pár helyen nincs megadva érték, mert ki kell számolni, de rajzolj valami hasonlót. Gondolom, hogy attól, hogy szabadon választható a tárgy, meg kell tanulnod a layerek használatát, ahhoz meg nem árt, hogy legyen a darabon vékony vonal, vastagvonal, középvonal...
-
westcoastog
veterán
Köszönöm.
Tehát cad-ben tudnék olyan rajzot készíteni mint amit másodikként linkeltem? És azon a rajzon megadni a tűréseket? Lehet felteszem most a cad-et is és próbálkozom abban is.
Jelenleg inventort tanulunk, ezért most jobban kézre esik az, de nem utasítom el a cad-et sem. Viszont ez még csak a próba mint írtam, a munkaadó solidworksot biztosítana amivel dolgoznom kéne, csak ezt a feladatot még ebben készítem el. -
komyka
tag
Megnézem. Eddig nem használtam őket de kipróbálom, hátha gyorsulok valamit.Viszont a legjobb az lenne ha az esc-et át tudnám rakni valamelyik egérgombra, mert a billentyűzetem valami iszonyat hányadék felépítményű. Ilyen notebook utánzat, és mindig mellényomok :S. Azért köszi
-
-
cellpeti
nagyúr
Hogy tudom kinyomtatni A3 mérethez igazítva? Mert megpróbáltam, de... ez lett belőle
-
boecce
tag
Nana!!!
Ez a "mindkét oldalra beállított távolság " csak akkor eredményez 45°-ot , ha az elemek amugy derékszögüek. ( a gépészeti gyakorlatban valóban ez a leggyakoribb forma) Pl abban az esetben ha 120 °-osak, akkor 3x60 °-os lesz. Tehát elmondhatjuk hogy a letörés ebben a beállításban szögfelezőként működik, mégpedig az eredeti metszéspontból "visszamér" akkora távolságot, amit megadtál, és lemetszi az elemeket. Ha mindenképpen 45°-ra van szükség akkor a "letör" parancs indításánál a "Szög" opciót (Angle) válasszad, ez először bekéri hogy mekkora legyen az először kiválasztandó elemen mért letörés nagysága, majd a letörés szöge ehhez az elemhez képest. (Vigyázat, ezek az értékek öröklődnek, tehát ha vissza szeretnénk térni a szimmetrikus (("" a megszokott"")) alakzathoz, akkor újra be kell állítani a "távolság első elemen, második elemen ((ahol felajánlja hogy a második letörési hossz az ugyanaz legyen mint az első))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest