- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mergal
aktív tag
Kicsit utánnanéztem és elvileg megy a 2007 vistán. Nálam 1606 hibát ír ki hogy: sikertelen kísérlet a hálózati hely elérésére. Na most erre ezt találtam:
Hiba — 1606: A következő hálózati helyet nem sikerült elérni: ?:\MSOCACHE\
Oka
Ez a probléma akkor fordul elő, ha a felügyeleti telepítéskor a helyi gyorsítótárat (CDCACHE) használja. Ha például a következő parancs segítségével hajtja végre a felügyeleti telepítést, A jelenség című szakaszban leírt hibaüzenet jelenik meg:
msiexec /i az .msi fájl teljes elérési útja CDCACHE=2
Megjegyzés: A CDCACHE beállítás csak akkor érvényes, ha a felügyeleti telepítést a Setup.exe fájl segítségével végzi.Kerülő megoldás
A probléma megoldásához ne használja a helyi gyorsítótárat (CDCACHE), ha az Msiexec.exe programmal hajtja végre a felügyeleti telepítést.Csak az a bajom ezzel hogy nem értem ezt a kerülőmegoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged