- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
válasz
szokeherceg #2395 üzenetére
Hali, nekem 2007 verzió van. Ott ugye van olyan, hogy tolerances/tolerance display. Itt a deviation van beállítva. A lower limit alapból negatív, szóval ha oda pozitívat akarsz írni, akkor kell elé egy negatív jel. Az upper limit pedig alapból pozitív értéket ad, ha negatívat akarsz, akkor csak egy negatív jel kell elé.
Lehet, hogy nem segített semmi, de most írhatnékom vót.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szokeherceg #2395 üzenetére
És ha manuálisan csinálsz a tűrés mintájára rajzfeliratot? Az a legegyszerűbb. Max nem lesz dinamikus.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szokeherceg #2392 üzenetére
Írj elé mínusz jelet
.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szokeherceg #2392 üzenetére
Képernyőkép van valahol? Csak hogy lássam mit akarsz. Ilyen beállítást nem is találok. Csak +- van.
-
Egorov
aktív tag
válasz
szokeherceg #1819 üzenetére
Szia!
Nem vagyok nagy guru de én úgy szoktam, hogy letörés parancs, távolság megadás és oda írom be, hogy első letörési távolság 3mm második szintén 3mm, utána meg csak kijelölöm a vonalat és kész s 3x45 fokos letörés.
De lehet úgy, hogy Szög megadása a távolság helyett. Beírod az első letörési távolságnak a 3mm-t, majd kéri a szöget, oda 45fok, vonalra kattint és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest