- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
Csak mint laikus felhasználó tudok ehhez hozzáfűzni annyit, hogy két opció van pdf esetében (nekem a K4000 kártyát is kinyírta, a legfrissebb driverrrel): az első, ha digitális a pdf forrás, ki lehet kapcsolni a rasztert, így nem fog tárgyraszter pontokkal bajlódni, gyorsabb, de pontatlanabb... A második, és szerintem itt ez áll fenn: a pdf forrás analóg, így nincs raszter sem. Ebben az esetben nagyon rossz döntés a pdf mert az erős gépek is csak szenvednek... érdemes, ha van mód rá átkonvertálni kép formátumra, nekem a jpg jött be eddig legjobban (több km2 topográfiai referencia sem döntöttet meg a gépeimet, ha ez pdf lett volna, az egy katasztrófa lett volna.) Egy próbát megér, ez volt az én tippem.
-
Egorov
aktív tag
Mindenképpen próbáld ki. Én a trim, extend, line és hatch parancsokat használom nagyon sokat. Nekem angol verzióm van, magyarban ezek azt hiszem: metszés, elérés, vonal meg sraffozás. Szerencsére elég beírni az első két betűt, pl. trimnél: tr utána jobb egérgomb és már mehet is.
szerk.: nekem a bal kezem mindig az esc. billentyűn van, innen mindent elérek, kényelmes.
-
Egorov
aktív tag
Ismered a parancsok bill. kódjait? Marhára meg tudja gyorsítani a munkát, ha mellé egy jobb egérgomb = OK beállítást alkalmazol. Legalábbis szerintem. Amíg nem ismertem a kódokat mindig csak az egérrel hadonásztam az ikonok után, ami elég lassú volt. Ha ismered a kódokat, akkor bocsesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged