- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz Ace owner #48581 üzenetére
Igazad van, azt is ajánlják itt a topikban.
Személy szerint nekem annyira nem jött be. A tisztítóval nem sikerült olyan habot képezni, amilyet szerettem volna. Az ápolót pedig vékonyan kell felhordani és hosszú idő kell mire beivódik. Lehet csak nem tudtam megfelelően használni őket.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz Ace owner #48573 üzenetére
Csecse fotelek.
Az ilyen fényes (tehát koszos) bőrre intenzív tisztítót javasolnék, de mivel fáradt már az anyag, ezért inkább egy kímélőt használj, ha kell kétszer is. Aztán mehet a bőrápoló szivaccsal felhordva és hagyd egy napra beivódni.
Míg szaki kezei közé kerül, legyen tiszta és hidratált. Ennél többet szerintem nem tehetsz.szerk.: instantwater - Egy polarizált napszemüveg nem segít rajta?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
runner 125
nagyúr
válasz Ace owner #17280 üzenetére
Mert eddig nem akadtál bele az igazán autódhoz illő felnibe. Felnit csak egyszer kell választani, de jót.
Szerintem fontos h egy alufelni összhangban legyen az autóval, valahol ha akár 1-1 apró pontjában is, de megjelenjen a felni valamely formája az autón. Ilyenkor érzel már tudat alatt is egy tökéletes harmoniát. Hasonló mint a nőkél a táska - cipő kombó. Ha jól megválasztják qrva sokat tud dobni rajtuk, de egy rossz kombináció illuizóromboló.
Munez esetében pl. a tetőcsomagtartó színével, belső lyukaival harmonizál, tényleg jó választás erre az autóra.HR-V-nél nekem az volt az első, h lerúgtam róla a 17-es Aez (vagy nem is tudom milyen volt már) felniket, és ment rá a gyári 16-os, nekem csak ennyire fontos.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz Ace owner #16418 üzenetére
Ugy láttam pár fotón,hogy sok helyen repedezett és ha jobban megnézed a fellületet akkor találsz rajt hajszál repedéseket is.
Ha ezeket nem szeded le csak szorókittet nyomsz rá abból 2év múlva ugyan ez lesz.(Csisz)
Leszedni majd venni müanyag alapozót spray változatban azzal 2-3x átfestegetni majd szórókitt vagy epoxy alapozó. -
runner 125
nagyúr
válasz Ace owner #16421 üzenetére
Kell egy hobby mindenkinek. Van aki csak mossa és hiba nélkül használja, van aki szeret anyázni, csiszolni és szerelni. Ettől kerek a világ.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz Ace owner #16392 üzenetére
Ezt csiszold le teljesen majd vegyél epoxy alapozót 2k-s azzal kenyd át.
Csiszold meg 220-as papírral vizesen majd tőrőld szárazra és jühet a szorókitt 2k-s.
Majd 800-as vizes papír csiszolás és festheted amire szeretnéd.Ha fényből van homokoltasd egyszerübb.Ha műanyagból akkor max vehetsz festékmarót pld kromolux és csiszolás.
-
Fr0z3n
őstag
válasz Ace owner #16358 üzenetére
A leírt autóknak van már baja bőven. Vagy golf 1-2. Mindenképp kis lökössel, de csak hátul. Előre nem kell. Vagy egy swift. Ott legalább nem kell motort bütykölni.
Nyáron autó vétel lesz, úgy érzem. Kell a celica mellé valami, ami szétrázza a vesémet és felakad egy fekvőrendőrön.
Már látom a legnagyobb gondot.... Köcsög műszakiA géptetőt tuti fémig csiszolnám + matt lakkal kezelném a helyedben. Esetleg valami mintát kimaszkolni. Állat lenne egy pikk jel vagy MO minta. Utóbbit még sehol nem láttam. Tuti egyedi lenne.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Ace owner #16333 üzenetére
Biztosan polírt akarsz?
Polír után két hétig fog csillogni, majd folyamatosan mattul, opálosodik.Több kínnal fog járni, mint élvezettel, amellett h szerintem egy autón sem mutat jól.
Fújasd inkább le."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
::Trunks::
senior tag
-
törölt tag
-
Tomasz8
csendes tag
válasz Ace owner #11916 üzenetére
Helló.
Csináltam pár fényképet miről is van szó. Az alábbi linken meg lehet őket tekinteni:
https://plus.google.com/photos/110738822773596025753/albums/5990302278174276433?authkey=CJLLp9CB__3VBg
Engem leginkább azok a horzsolás szerűségek zavarnak. Hogy azt hogyan sikerült összehoznia az előző tulajnak azt nem tudom. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Winne
nagyúr
válasz Ace owner #11846 üzenetére
Na igen, abszolut menthető a dolog, de egy ilyen renoválás 50-60 a négy kerékre, ha jól gondolom és akkor még nincs is rajta gumi..
@(#11847) FET-MEN : láttad az én gépsárkányomat ott lent? Most 195/45 R16 van fent nyáron és ez is beleér már..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
runner 125
nagyúr
válasz Ace owner #11831 üzenetére
Egyetértünk, az én ízlésvilágomba sem fér bele egy ilyen felni, de hát ízlések és pofonok.
Ellenben a gondozás, ápolás látszik az autón.. és ez nem is a "kinek van ízlésesebb felnije" c topik.
-
somi52
őstag
válasz Ace owner #11159 üzenetére
Persze hogy nem csak szórakozásból csináltam. Most ilyen a verdám de nagyon elszúrtam a festést.Ajándékba kaptam a festéket meg a lakkot és nem volt jó minőségű. Spórolni akartam de hát mindenki a maga kárán tanul.
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
agent_k
őstag
válasz Ace owner #10937 üzenetére
"Igen az lehet, de ha megtanulnam hogyan kell az a jovoben joljohet."
einhell polírgép + 2-3 szivacs + srp + finom vízpapírok és lehet gyakorolni. Ha nem mersz kocsin, akkor vegyél bontóból egy sárvédőt például. Az első marháskodásokat én is azon kezdtem... bár az fenn volt a kocsin"Nem akarok 6 diplomas munkanelkuli lenni, inkabb jomunkas ember"
6 diploma nélküli munkanélküli leszel, mire végzel."Meg az erdekelne meg hogy nemet nyelvtudas nelkul mennyire lehet meglenni osztrakoknal, neadjisten nemeteknel."
Semennyire. Egy kiló kenyeret nem tudsz kérni a boltban, nem hogy megértsd mit szeretne mondani neked a főnököd vagy a kuncsaft. Jogot, törvényt nem ismersz. Menekültből meg van náluk így is pont elég. -
D.Orion
veterán
válasz Ace owner #10937 üzenetére
Ha jó szakember leszel, akkor több szempontból jobban jársz, mint egy irodai munkával. Ha kitanulod mindazt ami kell egy lakatos,hegesztő - fényező, polírozó munkakörbe, akkor pár év tapasztalatszerzés után akár a saját lábadra is állhatsz. A lényeg, hogy ne elégedj meg egy szinttel mindig tanulj újat és keresd a jobbat. Nem szabad megragadni egy szinten, mert akkor elhúznak melletted a versenytársak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace owner #10932 üzenetére
Ha esetleg valaki kedvet kapna hozzá.Pld adott egy nagyon karcos autó!
-Tehát le kell mosni a kicsikét alaposan!!!!
-polirpasztából több félét lehet kapni. (durva,közép és finom és úgymond extra finom karcfeltőltők..
Fényező ill. avatott szem már tudja mi kell a fellületnek.Ha most csinálod először érdemes mindig piciben kiprobállni pld festett lökhárító alsó részén vagy sárvédők alsó részein..
Mivel elég sok gépi mosós autót csinálok amik nagyon karcosak lásd a ford focust kicsit feljebb igy beruháztam egy excenteres fordulatszámszabályzos csgépre is amire 1000,2000,3000,4000,6000-es abralongot használok.Ezekkel szépen lassan gondosan odafigyelve átcsiszolom az egész gépjárművet.Glasurit,Standox,farecla,autoglym terméket használok. Mindenféleképpen valami jó minőséggel csinálnám.
Flex gép alacsony fordulaton (600-1500rpm) vizes szivaccsal adnék neki.
Szivacsok: hát én a 3M szivacsaiból ruháztam be elég rendesen mert azok nekem beválltak (tojástartós kinézetű)-Szárazra tőrőlni és átnézni ,hogy nincs benne hologram ezt garázsban nehéz inkább tegyük napon.
-Majd jöhet rá Zaino,autoglym ill. c.quartz termékek..
-Ez egy védőréteget biztositt a lakknak ill az autónak.Mindegyikről vannak már elég szép számmal videok a youtubon..
- a legvégén magas fordulaton egy gyapjú koronggal (norvég) amit a flexre lehet feltenni azzal jó alaposan kifényesitem.Polírgép: legolcsobb és jó vállasztás az einchell márka ha jobbat akarsz makita,metabo,flex,bosh...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- általános iskolai rendszergazda
- OLED TV topic
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik