Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigomigocika
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2 autófényezőnek is megszereztem a számát, műszaki után beütemezem a festést és döntöttem matt fekete lesz.Tudom hogy tömegcikk,de nem az autó kölömböztet meg a többi embertől hanem a személyem
Rendesek vagytok!
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne ami a következő:szeretném az autóm matt feketére festeni-festetni!
és nem tudom milyen festéket vegyek hozzá illetve azt kell lakkozni?űTudna valaki segíteni hol keresgéljek?
mire figyeljek oda?
Illetve az inkább alacsonyabb kategáriájú festéket keresem,de minden ajánlatot,tapasztalatot meghallgatok.Köszönöm előre is a válaszolkat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- EVGA 750 BQ 750W
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest