Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

Na én is szívok egy kicsit... Felrakam a 64 bites Ubuntu 12.04 Beta2 -t egy pendrivera.. de nem indul, mert a biosban az uefi be van kapcsolva.. Ez alapból nem is lenne baj, de a biosban nem tudom kikapcsolni.. hiába állítom át, és próbálom elmenteni, következő bekapcsoláskor újra be van kapcsolva... :W cmos resetnél sajnos ugyanúgy bekapcsolva marad.. :O Kapásból kezdhetem bios frissítéssel?? Arra sem vennék mérget, hogy van hozzá egyáltalán újabb bios..

Egyébként még mindig nem hiszem, hogy linux (ubuntu) alatt lenne driver a videokártyához, mert liveCd-ként indítva is csak 4:3-as képarány van, míg a jetway nc9c azonnal 16-9 wide-ba megy... :K
    Még kipróbálom egy 32bites ubuntu Live CD-vel is, de úgy néz ki, hogy az Intel megint egy nagyot alkotott.. :C (közben kipróbáltam, és ugyan az a szitu... :O )

Akkor ezek szerint az Intel kiadott egy olyan lapot, ami kizárólag 32bites windózzal megy.. :Y :W :W

Mivel gondolom már "kirúgta" a PowerVR-t fejlesztő brigádot (céget), szerintem még az sem várható, hogy akár később kiadnának hozzá bármilyen drivert.. :(
    Hurrá! Gratulálok nekik!! :C

Kérdés, hogy mi van ilyenkor, amikor kiadnak egy lapot 64bitesnek, de a grafika nem úgy működik 64biten mint ahogy kellene (Win7 x64-alatt csak 1600x1200 4:3-ban gyorsítás nélkül DirectX nélkül..., ubuntun meg max. 1280x1024 5:4 -es felbontást tud)??

Visszaadják a pénzt??? :F Mert ennyi pénzért azért ez kicsit durva szerintem!! :((
    Meg különben is, most akkor ehhez a laphoz nem is lesz több grafikai támogatás?? :F Mert ezek után nem akarom elhinni, hogy a 32bites win driver hibátlanra sikerült volna.. Akkor hogy szerződtek ezek a fejlesztő céggel?? :F :F
    Ez egy agyrém lesz, ha ez így ennyiben marad... :O

Új hozzászólás Aktív témák