Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Na én is szívok egy kicsit... Felrakam a 64 bites Ubuntu 12.04 Beta2 -t egy pendrivera.. de nem indul, mert a biosban az uefi be van kapcsolva.. Ez alapból nem is lenne baj, de a biosban nem tudom kikapcsolni.. hiába állítom át, és próbálom elmenteni, következő bekapcsoláskor újra be van kapcsolva...
cmos resetnél sajnos ugyanúgy bekapcsolva marad..
Kapásból kezdhetem bios frissítéssel?? Arra sem vennék mérget, hogy van hozzá egyáltalán újabb bios..Egyébként még mindig nem hiszem, hogy linux (ubuntu) alatt lenne driver a videokártyához, mert liveCd-ként indítva is csak 4:3-as képarány van, míg a jetway nc9c azonnal 16-9 wide-ba megy...

Még kipróbálom egy 32bites ubuntu Live CD-vel is, de úgy néz ki, hogy az Intel megint egy nagyot alkotott..
(közben kipróbáltam, és ugyan az a szitu...
)Akkor ezek szerint az Intel kiadott egy olyan lapot, ami kizárólag 32bites windózzal megy..

Mivel gondolom már "kirúgta" a PowerVR-t fejlesztő brigádot (céget), szerintem még az sem várható, hogy akár később kiadnának hozzá bármilyen drivert..

Hurrá! Gratulálok nekik!!
Kérdés, hogy mi van ilyenkor, amikor kiadnak egy lapot 64bitesnek, de a grafika nem úgy működik 64biten mint ahogy kellene (Win7 x64-alatt csak 1600x1200 4:3-ban gyorsítás nélkül DirectX nélkül..., ubuntun meg max. 1280x1024 5:4 -es felbontást tud)??
Visszaadják a pénzt???
Mert ennyi pénzért azért ez kicsit durva szerintem!! 
Meg különben is, most akkor ehhez a laphoz nem is lesz több grafikai támogatás??
Mert ezek után nem akarom elhinni, hogy a 32bites win driver hibátlanra sikerült volna.. Akkor hogy szerződtek ezek a fejlesztő céggel??

Ez egy agyrém lesz, ha ez így ennyiben marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Blu ray írás és írási hiba
- Nintendo Switch
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
cmos resetnél sajnos ugyanúgy bekapcsolva marad..
Kapásból kezdhetem bios frissítéssel?? Arra sem vennék mérget, hogy van hozzá egyáltalán újabb bios..
(közben kipróbáltam, és ugyan az a szitu...

Mert ennyi pénzért azért ez kicsit durva szerintem!!