Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tassika
csendes tag
válasz
Laca 012
üzenetére
Hello!
Hát sajnálattal olvasom a hektikusra sikerült próbádat. Igen ezt már máshol is olvastam, hogy nem volt egy főnyeremény ez a PowerVR házasság. Hmmm... Nem is tudom, lehet meg kell várnom a következő generációs atom-ot. Gondolom, nem egy hamar lesz belőle valami.
Elég szánalmas ez a driver dolog. Azért az intel nem egy kis presztízsű cég, hogy ilyet megengedhessen. Én azért titkon reménykedem, hogy csak megoldódik valahogy ez a probléma.
Amúgy a jetway-nek is van már N2800-as lapja. És nem olcsóbb mint az inteles deszka. :-/ -
Laca 012
őstag
válasz
Laca 012
üzenetére
Az új bios-szal (2012.03.23.-ban kiadott, szóval elég friss) sem lehet kikapcsolni azt a tetű uefi-t...
Mi a fenének teszik akkor bele a menübe egyáltalán? vagy akkor miért nem szürke?? 
Akkor most itt feladom egy kicsit azt hiszem..
Az rendben van, hogy szerverhez elvileg nem kell a grafikus kártya, de azért már ne másik gépen kelljen ubuntut telepítenem, hogy a grub is működjön..

Ráadásul nem mélyedtem bele igazán ebbe az UEFI dologba, de tudtommal ez ott indult, hogy grafikus lesz a bios nem?? (A brazos-nál pl. az is és ki is lehet kapcsolni az uefi boot-ot..)Ez meg ugyan úgy karakteres és egértámogatás nélküli mint régen, csak az ezzel telepített ubuntu "invalid arch independent elf magic" hibát dob és csak a "grub rescue" jön be.. Kezd tele lenni a hócipőm ezzel a lappal...

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi a fenének teszik akkor bele a menübe egyáltalán? vagy akkor miért nem szürke??