- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
szerintem jobb lesz a GT300, lesz bemutatója nemsoká elvileg
csak drágább, az 5800-as széria ára is akkor fog előszőr esni mikor kijön az nvidia figyeljétek meg
hát ha gyengébb lenne az nv(amit valószínűtlennek tartok), az nekünk szivacs
ebbe már az 5850 is szerepel! -
tome.jr
addikt
Engem különösen nem érdekel az idle fogyasztás mert két gépem van, egy netezésre 85 watt fogyasztással terhelés alatt egy meg játékra, ahol nem érdekel mennyit zabál. Ettől függetlenül dícséretes hogy viszaveszi a fogyasztást üresben.
Egyébként meg ugyanazt nézem mint te, csak mint a fentiekből is látszik más szemszögből nem pedig más szemüvegen keresztül.
Az meg aztán végképp nem érdekel mennyi ram volt a kártyán. Amelyik hsz-emre reagáltál azt arra az általános vélekedésre írtam ami szerint ram-tól függetlenül verni fogja a single 5870 a GTX 295-öt, sőt a GTX 285 SLI-t is (azt ugye mondanom sem kell hogy a tesztben a GTX 285 SLI az 1 gb-os volt, a 2x1 gb az meg nem 2 gb
).
Azt meg már leírtam pár helyen hogy nekem semmi bajom az ATI-val csak az azt körüllemgő hájppal. Nemrég adtam el pl. a 4870X2 CFX rendszeremet.
Aktív témák
- Autós topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest