Keresés

Aktív témák

• Dark KillerX

addikt

válasz Str8 sk8r #5046 üzenetére

Próbálkoztam. ;]

HÍREK

Örökzöld Quakeconnél, furcsa memóriánál configs, minták szállítanak
    Írták Andreák g augusztus 13-a 2009 21:24

AMD kiválasztott partnereknek és kritikusoknak szállította az Evergreen család első mintáit, és ennél lesz a rendelkezésre álló kártya a közelgő Quakeconnél a Texasi Dallasban. Mi és az, hogy AMD mennyit fog mutatni, nem tudjuk, de neked eléggé hamarosan körültekintővé kellene válnod, ahogy az esemény ma kinyílik. Számítanánk egy hűvös demonstrációra, ami kiemeli DirectX 11 hatalmát, több a tényleges termék előadásánál, de ki tudja...

Lehet, hogy hallottad néhány furcsa memóriakonfiguráció szóbeszédeit, ahogy keringenek és egy forrás AMD-hez közel megerősítette ezt. Számok mutatnak rá körülbelül 384-re-darab és GDDR5 a csúcsminőségű X2 résszel, 192 bites és GDDR5 az előadásrésszel, azután lemászott 96 bites és talán még 48 bites csökken-részeket fejez be. A számok még mindig függőben levő konfirmálások, de mi eléggé magabiztosak vagyunk AMD Evergreennel hozni fog néhány furcsa memóriakonfigurációt a piacnak.

Nevek és részletes leírások várnak arra, hogy kiszivárgottak lehessenek éppen, de eddig őket még mindig nehezek megerősíteni. Ez mindazonáltal úgy néz ki, mint RV870, Cypress, 800 halványítónál, 40 szövetegységnél és 32-nél fog fitogtatni 1600 halványító tartományában valamit, 80 szövetegységet és 32ROPs, RV830, Redwooddal ROPs és Cedar kissé kevésbé. Ezek a számok főleg spekulációk ennél a pontnál.

Mindazonáltal megtudtuk annál, hogy AMD-nek Radeon HD 4850 jobban előadással van egy kártyája de fogyasztó kevesebb 75W. Arra számítanánk, hogy ez Redwood egy íze, RV830. Nyilvánvalóan AMD uralkodott az 40 nm eljárás és sikerült energiafogyasztást csökkentenie amíg jó előadást tart fenn.

Megjegyzés Üzenj egy barátnak

Kapcsolódó hírek:
    2009-08-13 Evergreennek még egy van tag...
    2009-08-13 AMD elengedi Phenom II X4 965 Black Editiont
    2009-08-08 AMD fénysugárkövetés demonstrációt mutat SIGGRAPHnál
    2009-08-08 RV830(?) = RV770 +DirectX 11, X2 rész, használja SFR-t
    2009-08-05 AMD 785 g a chipset* sok csatornából álló LPCM támogatást hiányol

Ezt nem én fordítottam,hanem egy webfordító

Aktív témák