- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
1.006ot rakd fel, kb két hete jött ki. eliminálták az utolsó bugokat is (hihetetlen, ugye?
), már nem lépked ki azóta (5+1 végigjátszás alapján van tapasztalatom). vista sp1el és 8.2vel betonstabil. 1.000ánál nekem úgy kezdte, hogy max 5percen belül valamiért meghaltam (mint utólag kiderült, az időgyorsítás és a fegyverváltás nekem egy gombon volt, ami miatt folyamatosan éhenhaltam), vagy desktopra dobott. a SiN/Deus Ex 2 óta nem láttam ennyire bugos retail játékot, de szerencsére folyamatosan patchelgetik a fiúk, mostanra max az eszméletlen hangulatáért különleges.
az újraindulgatásért viszont nem az felelős.
-
TTomax
félisten
-
katt777
félisten
Hát, én is próbálkoztam pár szerkesztővel. De ebben is fok/százalékban állítod. Mindenesetre megnézem azt is. 50/45 jó kiindulási alap, de a steepness-t biztos hogy feljebb kell vinned, mert ez így melegedni fog, és pont a magasabb tartományokban lesz kevés, míg ha magasabb hőfokról indítot, nagyobb lépésekkel, akkor egyre jobban fog hűteni. De majd kitapasztalod a saját házadban.
-
katt777
félisten
Nehogy! Akkor 80°C-nál fogja elkezdeni a hűtés emelését!!!
Azért az a határ, mert onnan emeli, amit megadsz, ezért melegednek nagyon a régi bios-okkal szállított karik. 73/50-es beállításokkal is felhevül 85-90°C-ra! A hőhatár legyen 50-65°C, a steepness pedig min. 55. Inkább ezzel kezdd, mérd ki, és csak utána módosítsd, nehogy elégjen valami!
-
katt777
félisten
Nem, nem tudod úgy. De ha beállítod a hőhatárt, meg az emelés mértékét, tényleg váltogatja felfelé a fordulatszámokat gond nélkül, nem kell külön lépcsőket megadni neki. Én is így emeltem feljebb a biosomat, hogy ne hangoskodjon fölöslegesen, miközben max 65-70°Cra hevül, hanem menjen mondjuk 70-75°C-ig, de csak igazán komoly terhelés alatt lehessen zavaró a venti hangja. Magyarán magasabb hőhatárt, és nagyobb emelési lépcsőket adtam meg, hogy max-ra kiegyenlítődjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest