- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Csáó.
Most így reggel hogy végig olvastam azt szűröm le hogy.
1.A táp
2.A ramok mert a kék halál az csak ramok miatt lehet.
3.Szerintem a kártyának meg semmi baja nincs. vagy esetleg? füstölt vagy valami?
4.esetleg újra telepítés vagy a biost resetelni (alapra mindent a biosban) vagy ramcsere meg oldja szerintem a dolgot. -
s1ru2
aktív tag
Pfúúú... igen valóban, a táp márkára nem gondoltam. Ha tudsz kölcsönkérni, megpróbálhatnád valami márkásabbal. Továbbra is fenntartom kérdésem milyen márkájú a kártya ? (Privát üzenetemben szereplő emberkének sem segített a tápcsere, akit az imént említettem hasonló problémákkal)
lsc: amúgy a CF et sztem akkor is látnia kéne nem ? Max eldobná magát nagyobb terhelés alatt. Mivel ugye integrált CF híd van a két mag között és folyamatos kényszerített CF van. Azt írja, h a Catalyst nem is látja. Elég nehéz elképzelni, hogy ha nem kapna elég áramot akkor lekapcsolja az egyik magot. De persze lehetséges (nem lehurrogni akarlak)
-
s1ru2
aktív tag
Hali!
Épp a napokban írt rám egy srác privát üzenetet. Neki is ugyanez a baja. Neki sem tudtam különösebbet segíteni... 500W os tápnak elégnek kell lennie. MSI és Club3D kártyákkal volt ez a baj, nem is eggyel. Mivel nézed? Milyen oprendszert használsz és melyik Catalystot ? Catalystból a legújabbat tedd fel mert az csodát tesz vele. (9.8-as) Csak egy játékban nem megy vagy abszolút semmi ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest