- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
válasz
BogyóBP #44865 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok, de nincs aki érdemi választ adjon, sajnos. Eléggé korlátozottak az anyagi lehetőségeim és a mostani kártyámat is el kellene adnom. Az én meglévő konfigom mellé talán egy 4850 esetleg egy 5750 lenne még megfelelő, jobbnak nem igazán lenne értelme. Ha a te konfigod erősebb, az 5770 a jobb választás a tesztek tanulsága szerint.
-
czundermák
aktív tag
válasz
BogyóBP #44726 üzenetére
RpPRO: Igen volt monitorozva, nem egyszer próbáltam meg, de nem megy 70 fok fölé egyik kari se. A ram-ok tapintásra teljesen rendben vannak, kapják egy 14 centis ventitől a levegőt a karik plusszban, enyhén meleg tapintásra de teljesen elfogadható.
BogyóBP: A CF Híd rendben van, a tápcsatik is teljesen faszák, viszont ma elviszem a vasakat haverhoz megnézzük ix38 Quad GT-be mit művelnek, remélem nem a kártyáknak van baja, mivel ezek már enyhén szólva sem garanciásak.
Gyanakodtam az alaplapra is, még van rá fél év garanciám és ha sokáig műveli ezt a gép megkéne lesnem más kártyával.
Gondoltam arra is, hátha az északi híd valami oknál fogva megunja magát pár pillanatra, mivel rendesen be szokott fűteni az x48.
A vinyót most reggel megnéztem 100/100 %-os HDD Sentinel és Ashampoo HDD Kontrol szerint is rendben van.
Ja és igen ez az érdekes, hogy a hibajelenség után nem dob le asztalra, hanem minden megy tovább normálisan, ugy ahogy abbamaradt.
Újratelepítettem a drivert ahogy ajánlottad alapon hagyom, de játszani még nem volt időm, talán délutánra ki tudom tesztelni. -
kriszbon
őstag
válasz
BogyóBP #44633 üzenetére
Hidd el a gyártók sem véletlenül úgy készítik hogy rányomja a levegőt. Így kap a hűs levegőböl az egész kártya felülete, és sokkal előbb lekergeti a meleget az alkatrészekről.
Mod: A ramokra pedig nem ártana rakni bordákat, mert elég hamar megsülhetnek.
Igaz hogy sok gyártó nem rak rá, de ott olyan a hűtő kialakítása hogy a levegő hűti őket ami a kártyára van nyomatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- RAM topik
- Google Pixel topik
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest