- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Májsztró
addikt
válasz
TomBoy1986 #37110 üzenetére
most 8.9-es driver van fent . Egyébként a driverhibákról annyit ,hogy az előbb szállt el kékhalállal a BIA:HH
-
Májsztró
addikt
válasz
DigitXT #37104 üzenetére
Nem tudom .. érzésre , most ne makartam méricskélni ... de Far Cry 2 benchmarkkal is 1280-ba több lett az fps-em mint 1024-ben
Nem is kevéssel .... [Far Cry 2 - benchmark: 2600XT: 1024*768 vs. 1280*1024]
-
Májsztró
addikt
válasz
DigitXT #37099 üzenetére
kipróbáltam a BIA-t 1280-ban is ... némileg több fps-t is kapok mint 1024-ben ... meg sokka simább a kép is
tudom láma vagyok
#37101:én ugyan nem születtem bele ... de ez a korszak némileg nekem is megvan .. emlékszem mikor még 286-oson toltuk bátyámmal a Wolfensteint [link], meg a Duke Nukem 3D-t [link] és a többi felejthetetlen játékot
-
Májsztró
addikt
válasz
Chaser #37098 üzenetére
Hát ha egyszer már veszek kártyát akkor legyen egy normálisabb fajta
2600-ból is azért vettem XT-t emg 256 megásat , mert mondták hogy a 2600 pro -ból az 512-es gyengébben teljesít .. mert arra még felesleges volt annyi ram . De a mostani tesztek azt mutatják ,hogy itt már lehet pluszt kihozni a kártyából ha kétszer annyi rajta a ram.
Chaser part 2: nézd meg , kíváncsian várjuk az eredményt
cizoe: Az nem maradiság , az már retróóó
DigitXT: most hogy kiegészítetted mindkét kommented
.. egyszerre megnyugodtam , ahogy Te is írtad
Megveszem a kártyát , rosszabb nem lehet mint a 2600xT ....
DigitXT part 2 : a rossebbe írsz ennyit
Nem zavar hogy 1024*-be tolom ... sztem teljesen jól néz ki . Az meg hogy az X2 közel úgy kihajtja a kártyát mint egy C2d , abban teljesen igazad van ... ha mindkettő játszható sebességet ad akkor minek vegyem meg a drágábbikat ? Főleg ha csóró vagyok mint a rosseb
u.i.: Minnyá jövök .. megnézem a BIA-t 1280-ba
-
Májsztró
addikt
válasz
DigitXT #37095 üzenetére
mert egy 3Ghz-re húzott X2-vel nem lehet kihajtani egy 3850 radeont ? Nem hiszem ... Egyébként majd ha meglesz a akri akkor kipróbálom 1280-ban is a menetet .... de most , míg 2600 xT-m van , miben próbáltam volna ki az 1280-as felbontást ? Kvék 3-ba ? Talán ott nem lenne diavetítés
cizoe: csak maradiság ,hogy 1024-be tolom .. ezt szoktam meg
Chaser: Ahogy érzed, ha sok a fölös pénzed <----- ???
#37095: Gyenge vga .. konkrétan 3850-ről lenne szó . Ti tudjátok ,hogy hogyan megy , én még nem , elvégre kérdezősködni jöttem vala
-
Májsztró
addikt
válasz
katt777 #37085 üzenetére
sztem meg jó lesz nekem az a 3850-es kártya .... mert a 2600XT is visz midnent ... meg aztán nem vagyok egy olyan ember , aki sír ha 1600*1200-ban minden űberfullon nincsen meg a 90 fps .... tudom hogy másként néz ki úgy is ... meg hogy élvezetesebb is lehet .. de msot a BIA:HH-t is 1024*-be tolom minden low ......
-
Májsztró
addikt
értem , akkor vagy 4670 , vagy 3870 .... Egyébként ha ilyet sikerül vennem , mármint 3870-est .... akkor az kb hol van 4850-hez képest ? Vagy az megint nagyságrendekkel erősebb ?
Illetve , mivel most egy noname 550W-osnak feltűntetett tápom van húzott X2 rendszer alatt , gondolom az új VGA-val új táp is kellene ... 350-es Chieftech ?
-
Májsztró
addikt
Sziasztok ! Mit tudtok mondani egy 3850-esre ? Mennyivel erősebb mint egy 2600 XT ? Meg az érdekelne hogy a 3850-es a 3870től csak órajelben különbözik igaz ? Viszi a 3850 ezeket az órajeleket ?
-
Májsztró
addikt
Üdv member !
mennyiért lehet egy ilyen szépséget a gépembe varázsolni ? Meg kíváncsi lennék ,hogy fogyasztásilag hogy áll ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest