- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
lacafaca #7762 üzenetére
Ez jó. vf700-hoz hasonló primecoolerem van csak ez alu, akkor ennek is jónak kell lennie rá. A vrm-et hűtő széles bordától is elfért? Rambordák viszont már nincsenek meg, vagy ez nem is kell szerinted? Gyári is hűt tűrhetően Rivatunerrel szabályozva, 60-61 fokon tartja, de nekem túl hangos.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
lacafaca #7762 üzenetére
Nemrossz
Nemtudom mennyire hatékony a kistesó hűtője de nekem a 3870-es elég bejövős ilyen szempontból, abszolút nem hangos még 60%-on se, és 850/2500-on se megy terhelve 60 fok fölé a hőmérséklet, na majd ha jön valami rendes ATT / ATi Tools akkor megy neki a fesz
ja alapon nekem is 35 -
Adamka3kerék
tag
válasz
lacafaca #7292 üzenetére
Igazad van,tesztekben ügyes emberek be tudták állítani a drivereket,tudták mit hova......
Itt vagyunk néhányan akik bénáznak a driverekkel...de szerintem is a végső drivermegoldással tuti 3870 verni fogja szinte mindenben a 2900xt-t,és nem csak Quad extrem mellett...még egy hónapig lehetnek apróbb csalódások az új karikkal,de az új út mindíg rögösebbbMeg azt se feledjük,aki most a 85-90k-s 2900xt-t a mi 55k-s 3870einkhez hasonlítgatja,az anno 120ért vette és első hónapban ő is szívott rendesen...sztem
Éljen mindörökké a középkategória árbajnoka(i), 38xx széria (hiszen a dobozán is MID-range van,közel sem High-end)
-
vazzz
őstag
válasz
lacafaca #7278 üzenetére
Láttam, érdekes
Csak azt ne feledd, hogy milyen a tesztkörnyezet... az átlag felhasználók körében nem igazán elterjedt pl. a QX9650 proci, így ez csak egy szép teszt marad, a földre ereszkedve pedig sejthető, hogy erősen proc- és memóriailimitbe ütközik a dolog. Gondolom azért best buy a 3850, mert olcsó és jó, viszont ha egy cf-et meg akarsz dolgoztatni, kell alá egy nem kimondottan költséghatékony konfig... és akkor megint csak ott tartunk, hogy...
Mindegy, nem akarok ezen hetekig nyammogni, 3850 jó és kész -
vazzz
őstag
válasz
lacafaca #7265 üzenetére
Valóban annyiért megéri, viszont ha más szempotokat is figyelembe veszel, akkor mégis inkább 2900pro használtan 50-ért:
- 2db 3850 cf-ben = húzott 2900xt = 2900xt fölé húzott 2900pro
- 2db 3850 cf-ben fogyasztásban >= húzott 2900xt/pro
- cf-t vagy támogatja az adott game, vagy nem... vagy gyorsul tőle, vagy nem, stb...
- cf-nél a tuning nagyon nem megy (ez persze változhat a későbbiekben)
- 2db 3850 29x2= 58k > 2900pro 50k használtan, ami max 3 hónapos vga, tehát bőven sok garival meg tudod venniHirtelen ennyi, ezt nem azért írtam, mert a 3850 magában nem jó és nem éri meg, hanem csak aki nagyobb teljesítményt akar és cf-ben gondolkozik, annak érdemes elgondolkodni ezen.
-
tarti19
senior tag
válasz
lacafaca #5905 üzenetére
még jóesetben akkor is elpasszolhatom a vga-t
mondjuk a remény hal meg utoljára
munky : hosszú éjszakád lészenja és igen nagyanyám majdnem kidobta az alaplapi dobozt is amiben benne volt a rengeteg kábel, átalakító meg egyéb hardware elem... azt még sikerült visszahoznom, de ezt... szerintem buktam
-
-
-
tarti19
senior tag
válasz
lacafaca #5878 üzenetére
úgy vagyok vele hogy most van egy 4 hónapos x1950gt-m legyen 2 hónap mondjuk mire vennék egy másik vga-t és 20k-ba eladnám ezt akkor 40k-ba tudjak egy kétszer ilyen erős vga-t venni
első elképzelésem ez lennede ha mondjuk csak 10k-t kellen rádobnom egy 50%-kal erősebb vga-ért még akkor is megéri... tehát ár/teljesítmény vonalon haladnék elsősorban.
nem is értem vga-nál mit számít a dizájn... ezen mindig jót mosolygok, a hűtés már húzósabb kérdés, az hogy halk vagy zúg -->kinek mi az ízlése
Továbbá az is kérdéses hoyg ha az ember vesz egy 6 hónapos hazsnélt vga-t mondjuk 1 év garival akkor mit nyerhet arányaiban az új bolti árához képest.
Tehát ekkor elfordulhat hogy ügyes marketinges énünket elkeverve a pénztárcánkkal, kihozhatunk egy általunk szuper ár/teljesítmény mutatójú vga-t -
katt777
félisten
válasz
lacafaca #5738 üzenetére
Nem. Úgy értettem, hogy szépen el fog sorvadni (nem én találtam ki), mert jön (itt áll a kapuk előtt) a módosított G92-es GTS, amely már minden tesztben megveri, aztán meg az új generációs nV karik. Szóval kapni lehet még egy darabig, nem erre gondoltam a "kifutás"-sal. Esetleg nem lesz majd hozzá párba, ha valakinek az kell, amikor már kevés lesz, mert akkor mindenki a GTS-re fog már ugrani, ahogy most erre.
A 3870 viszont korszerű, és még jó darabig elérhető is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest