- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
GreatGodzi #2559 üzenetére
Akkor elárulom neked, merre fúj:
lefele, az alaplap irányába. Viszont tényleg baromi halk, nekem is ez van, és én elégedett vagyok vele, csak a kártyát nehéz kordában tartani. -
várnarancs
addikt
válasz
GreatGodzi #2559 üzenetére
Hát jah. Azt is lehet h ráfabrikálsz egy full réz P4es hűtőt. Annál nem sok hűt jobban!
-
várnarancs
addikt
válasz
GreatGodzi #2557 üzenetére
Sztem mind1 merre fúj! A lényeg h az egyiken nagyobb a lyuk a másikon meg kisebb!
-
várnarancs
addikt
válasz
GreatGodzi #2553 üzenetére
Mind2 kifelé fúj! Csak a Silencernek nagyobbak a kifújó részei!
-
Pipó
őstag
válasz
GreatGodzi #2553 üzenetére
Kifelé fúj mindkettő. A takarólemezek kivétele nélkül fogalmam sincs hogy tették be a kártyát.
-
éN79
addikt
válasz
GreatGodzi #2119 üzenetére
Tényleg olyan halk. Nagyon halk. Rivatunerrel szabályozni is tudod, ha éppen akarod.
Hűteni nálam úgy hűtött, mint egy Zalman Fatal1ty (VF700 réz), és az hangosabbnak tűnt jóval. Mondom, nálam egy hátránya van, hogy nagyon odatapadt a ramokhoz a ragacsos hőátadó, ami szerintem csak fagyasztással engedné el, de ha egyszer minden működik, akkor nem is piszkálom. -
válasz
GreatGodzi #2114 üzenetére
hupikék
-
éN79
addikt
válasz
GreatGodzi #2109 üzenetére
Úgy van, a legjobban akkor jársz, ha Peace által javasolt HIS kártyát választod, annak van a legnormálisabb gyári hűtője.
Viszont ugyebár ott van a VF900 és az AC Accelero X2 is. Mindkettő abszolút jól helyettesíti a gyári megoldást, csak lényegesen halkabban. Az Acceleroval kapcsolatban azt azért megjegyzem, hogy nekem olyan van a kártyámon, de régebben ki akartam próbálni a VF 900-at is, csak hogy az AC memóriabordára ragadó hőátadó réteg úgy odatapadt a ramokhoz, hogy erőnek erejével (v. fagyasztással) jött volna csak le, de aztán lustaságból (+ némi úvatosságból) nem szórakoztam vele tovább.
A gyári megoldás nálam sose ment, de állítólag nagyon zavaró hangja tud lenni.
Az MSI kártyája meg nagyon szép és halk lehet, ha ugyanarra gondolunk, viszont azt érdemes lenne tudni, hogy mennyire melegszik a mag a gyakorlatilag passzív (heatpipe) hűtésnek köszönhetően, mert ilyen megoldással ellátott 7600GT-k bizony akár a három számjegyű hőmérsékleti értéket is felvehetik. -
Peace
nagyúr
válasz
GreatGodzi #2109 üzenetére
Ennyit mondok: HIS Iceq III
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest