Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
DigitXT #4879 üzenetére
Szoval lesz x1950xt??
?Az franko bár én vagy 50pro karit adtam el és nagyon meg voltak elégedve a kolegák (müködés-tuningpot...) de ha jön az xt......Sokan verik majd falba a fejüket,bár tartok töle hogy az is magas kb 65-75ropiban fog fájni amit sajnos nagyon kevés ember engedhet meg magának
A másik ami viszont negativ,az egyetlen amit tapasztaltunk az pedig a driver alá...Szoval az harmat gyenge volt,de legalább addigra stabil lesz végre
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DigitXT #4879 üzenetére
Bocsánatot kérek!
Én tényleg úgy tudtam hogy nincs,és ez engem is meglepett!
Hát én az 1950Pro-nál leragadtam,de ez jó hír hogy egy ennyirre erős kártyát is megcsinálnak AGP-be!
Most az AGP-s kártyáknál atveszi az úralmat az ATI elég keményen!
Hiszen az NV-nak a 7800GS+ volt a legerősebb kártyája AGP-be,az ATI X1950XT jobb teljesítménnyel bír mint egy 7900GTX!
És még a PCI-E es tesóknál is magasabb órajeleken jár alapból,ez aztán a szép darab!
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest