- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Üdv!
A problémám a következő: Sapphire 4670, ultimate verzió, a passziv hűtéses. Szóval Brother in Arms alatt látszik, illetve úgy tűnik, hogy lazán futna a gém 1680-ban, közepes beállításokkal, de 1/2, - 2perc alatt elszáll egy "VPU recover reset"-eli a kártyát üzenettel, pedig semmi tuning a kártyán... Ha ezt kikapcsolom, na akkor meg ténylegesen elszáll a gép, befagy. A gépen van vista, meg XP is, a jelenség ugyanaz. Ha kisebb teljesítmény igényű game-el probálom, (történetesen egy korábbi Bia) akkor minden ok. Mi lehet a gond? A hűtés lenne a probléma? Passziv kártyóból ennyit lehet kihozni? Rivatunerrel próbáltam nézni, olyan hetven X fok környékén jár a kártya ilyenkor. Illetve volt ahol azt olvastam, hogy egy op rendszer reinstal megoldotta a problémát. Hasonló tapasztalat? Ötlet?
Ha esetleg valaki már rákérdezett erre, akkor sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest