- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
Steelmanus #10539 üzenetére
Szia!
Itt esetleg? [link]
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Steelmanus #6743 üzenetére
Jó választás, enyém is ilyen és meg vagyok elégedve mind hűtésileg (no ventihang) mind teljesítményre.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Steelmanus #6764 üzenetére
A 4600+ alapórajelen csak nagy felbontásban (kb. 1650 + élsimítás) lesz elég a VGA limit eléréséhez, de még mindig jobb szerintem, ha CPU limited van, mint ha VGA, mert a képminőséget felfelé pakolni nem nehéz, ráadásul vannak olyan játékok, mint a Crysis, ahol a CPU nem sokat dob a latba, szemben a VGA-val...
Én most adtam el a 4830-am kb. 1 hónapja, s vettem ezt, mert kellett egy költséghatékony megoldás, de azért a két kártya között nagyon nagy teljesítménybeli különbségek vannak. És ez már előjön 1280-ban is szűrőkkel (én annyiban használom).
Na nálam most teljes VGA limit van, olyannyira, hogy vissza is kell sok esetben vennem a felbontást 1152*864-re, míg 4830-cal ilyenről szó sem volt. Far Cry II-ben is ez van, sőt ott még az élsimítás is ugrott...
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Steelmanus #6745 üzenetére
Nem, nem melegszik nagyon. Az MSI pl. 2D-ben 35°C-os, terhelve meg 55°C a gyári hűtővel. Hangszintje meg teljesen elfogadható. A Sapphire melegebb, de szabályozza a ventit, míg az MSI fix.
Attól meg, hogy programmal túlhúzzák egy max. fél éves kártyának semmi baja nem lehet... A 3870-em két éve túl van hajtva, s ugyanúgy üzemel, mint az elején.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy irgalmatlan nagy a teljesítménybeli különbség a 46x0 és a 48x0 között 15W-ért cserébe - mert TDP-en a 30-hoz mérten annyi a különbség.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #6743 üzenetére
A kártya makulátlan, én 4 hónapig voltam elégedett tulaja ennek, de a bruttó 21k feletti ár sok érte kicsit, nincsen valami olcsóbb megoldás? Annyiért már lehet venni 4830-akat is, mondjuk az is igaz, hogy számodra nem lényeges a teljesítmény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Grim Dawn
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest