- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Megértettem amit írtál, de a Bartsnál nincs ilyen probléma. Egyébként meg kicsit sarkítasz. Én is szenvedtem a híres nvidia féle driver újraindulgatástól, és már jó ideje jelen volt a probléma mire az nvidia beismerte és javította. Szerinted mit gondoltak akkor a userek mikor kipróbáltak 20 féle dolgot? Valakinek segített, valakinek nem. Alap hogy gariba küldik... Normális bolt meg segít. Tőled is megkérdezem. Akkor mit csináljon az ember, ha nincs lehetősége próbálgatni és pl ilyen driver újraindulós baja van? Nézze a polcon a kártyát?
(#26028) Zsolti24e: Jól látod.
-
Ha új rendszert telepítettél fel és még nem telepítetted fel a Games for Windows - LIVE-ot akkor neis csodálkozz hogy nem indulnak el a játékok elég sok játéknak szüksége van rá mostanában!
(többek között az NFS Shift nek is azért nem indul)
-
WesTM
őstag
Előtte szerintem kotord le a régi nvidia drivert, vagy húzz új oprendszert. Az lesz a legtisztább megoldás.
Ha már el sem indul a játék, az nem az ATi hibája, hanem user error. Nem szeretem, ha egyből szidják az ATi-t, pedig valószínűleg teljesen máshol kell keresni a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest