- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
SkS7891 #25953 üzenetére
Kérlek mond már el, ha nincs jól feltéve a hűtő, akkor hogy képes 10 fokot másodpercenként hűlni?
A kártya hirtelen elkezd durván tizedakkora hőmennyiséget disszipálni, a GPU meg nem egy ötven kilós vastömb, hogy sokáig tartson visszahűteni. Ilyen egyszerű. Ha nem hiszel benne, próbáld ki ugyanezt a processzoroddal. -
Zsolti24e
csendes tag
válasz
SkS7891 #25936 üzenetére
Holnap írok még mert haverom áthoza a labor mérőt ami egy nagyon pontos hőmérséklet mérő és azzal mindent meg lehet mérni.
Szerintem én így hagyom a kártyát gyakorlatilag a gyári ventije lekerült meg a borítás is, és helyette kapott 2db 6cm-es ventit a gyári hűtőborda ami 12v-ról pörög hangja kisebb mint a gyári ventijének ami már ha 75%pörgött lenyomta az lg porszívónkat.
-
Zsolti24e
csendes tag
válasz
SkS7891 #25934 üzenetére
Levettem a piros műanyag bóritást ráküldtem a cuccra még két 6cm-es ventit gondoltam most megnézem így i melegszik-e. Tapasztalat 98%terhelésnél 88fokot mutat mondom magamnak ezt nem hiszem el megtapiztam a hűtőbordákat és kéz meleg lehetett ha nagyon erősen túlozni akarok max 60fokos lehet. Sztm szar a hőérzékelő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest