- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
A7770OC-t próbálva crysis2 ultra beállításoknál natív 1920x1080-ban 30 fps alá elég ritkán megy. Ami ennek a kártyának a megvételére késztetett, az elsősorban ugye az ára, amiért ráadásul elég szép teljesítményt is adnak. A gépem bár játékokra lett összerakva, többnyire munkára van használva (abevjava, könyvelőprogramok) és mivel többnyire folyamatosan meg nem mindegy a TDP. A 7770 kikapcsolt, alvó monitornál 5w-ot eszik. Nem utolsó sorban pedig az osszes ventim fordulatát minimumra vettem, mert egyáltalán nem melegszik a gépem.
-
Melanor
tag
Hát én 4890-ről váltottam 7770OC-re. A külömbség nem olyan sok teljesítményben, de azért vannak remek tulajdonságai, mint pl halk, relatív hűvös, és alig fogyaszt valamit.
-
Melanor
tag
válasz
Revenge #9837 üzenetére
Köszönöm, megnyugtattál, hogy annyira nem nyúltam mellé. Az enyém rev2 lesz, ha megjön, annak nem 10%-al emelt az órajele hanem csak 5-el a memória meg maradt ugyanaz mint a nem OC modellnél, tehát nem igazán egy tipikus OC modell, csak azért rendeltem ezt, mert reményeim szerint minőségibb alkatrészekből rakták össze, ha már tuning kártya.
-
Melanor
tag
A fentebb olvasható problémám semmilyen driverrel, op rendszer cserével, sőőőőt semmivel nem szűnt meg, úgyhogy kivettem és rendeltem egy Gigabyte 7770OC rev2-t. Bár jókor kérdezem, de szerintetek nem váltottam teljesítményben lefelé?
Fogyasztásban szerencsére de... -
Melanor
tag
Persze, már le is szedtem az általad ajánlottat. Este kipróbálom és jelzek, hogy mit szólt hozzá a diablo
Manuálisan szerettem volna kiválasztani, de a gombbal nem hozott be semmit...
Amúgy elvileg a legfrissebbet találta meg az a letöltő progi. Ezek szerint nem a 12.6 a legfrissebb. Vagy azt szedte le amit te ajánlottál? -
Melanor
tag
A tápom Chieftec GPS-450AA-101A, de eddig sehol nem volt gond. Sőőőt, a feszültségeket is egyenletesen adja le. A stressz tesztek nem haltak volna le ha kevés lenne neki? Crysis 2 fullon tökéletesen fut 1920x1080-on órákat. 15 perc diablo megfektetné? De abban is levettem a beállításokat alacsonyra és ott is...
nevo köszi a tippet kipróbálom. De nekem az atis oldalon sem jöttek be a driverek, csak valami automata driver letöltő szarral szedte le.
Nosztalgiával gondolok a c64-emre. ott max rossz helyről indítottam a kazettát...
-
Melanor
tag
Sziasztok.
Nekem is lenne, egy 4890 videókártyám, ami eddig hibátlanul tette a dolgát egy asrock z68 pro-m lapban i5 2500 procival és 8gb hynix rammal, csak most csinált a gép diablo3 alatt olyat, hogy random ilyen fehér zaj szerű képernyőt dob ki, majd kékhalál és újraindul. Semmilyen alkalmazás futtatásánál nincs hasonló hibajelenség, csak a diablonál... Fogalmam sincs, mi lehet a gond. Aida64-el 9 órát futott a stabilitásteszt memóriára cpu-ra meg a winyók kivételével mindenre. Másik programmal a 4890-et stresszeltem 2 órán keresztül és itt sem fordult elő semmilyen hibajelenség.Amúgy akkor kezdődött, mikor lefrissítettem 11.9 ről az ati drivert 12.6(asszem) driverre.
A kérdésem az lenne, hogy honnan szedhetek le régebbit hozzá, valamint hogy egy 100% százalékon 2 órája hajtott kártyának vajos sok a 80-90C ? Az viszont stabilan beáll ennyire.
A ház és a szellőzése is nagyon jó.
Köszi:Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest