- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hali Sracok!
Volt nekem egy kis gadget, ami mutatta a homersekletet tobbek kozott, honnan tudnam azt letolteni, mert nem talalom sehol...
elore is kosz
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De egyébként a hűtés rendkívül hatásos és halk, alapon 50-53, maxon 71 és még úgy is alig hallani a hangját, csak akkor hallani, ha odahajolsz, pedig felpörög rendesen..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok! Van egy ilyenem, talán egy minimálisat még tudok belőle engedni, össz-vissz ment 2 órát.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
.zSoLTi. #7240 üzenetére
Én is tapasztaltam ezt, de a MASS EFFECT 2-ben is, mondjuk annyira nem észrevehető, ha nem figyelem direkt azt. Főleg akkor lehet észrevenni, ha futok és "bámulom" közben a plafont, pl a Normandián, vagy páncél csere közben, ha forgatom a karaktert, akkor is ott az "akadás". :s
Kíváncsi lennék, hogy ez mitől lehet
és persze, hogy esetleg ez valami szoftveres buziság, meg hogy ki lehet-e javítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest