- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadeofme
tag
válasz
Alister71 #8652 üzenetére
Na igen, én is ezért ezt rendeltem és nem azt, ahol eleve fehér 6 pin-es kép volt belinkelve.
De hát így higgyen az ember a képes hirdetéseknek.
A legközelebbi (kb. 15km) kisvárosban levő számtech. boltokban nem volt, 2 * 30 km-t meg nem autózom a köv. nagyobb városig, inkább netről rendelek. Annak meg ez a vége. -
shadeofme
tag
válasz
Undoroid #8642 üzenetére
Üdv!
Direkt a drágábbat / fekete végűt rendeltem az amazonról, mert gondoltam az majd tuti jó lesz.
Ellentétben kaptam egy olyat, ami a molex felén 2*3 pin a pci-ex felén pedig 5 pin, aminél a középső felső tüske körül nincs lekerekítve. (Nem úgy, mint Lord Vadernél, ami pont megfelelő lett volna.)
Na most akkor késsel menjek neki, mert 5 tüske elég, vagy ragaszkodjak egy másikhoz? (Reklamációmra ba**tak eddig válaszolni.)
Köszi a segítséget! -
shadeofme
tag
Üdv!
Ma végre megjött a molex -> pci-ex átalakítóm, de nem passzolt.
Eleve a 2 molex-ből 2*3 kábel jött a 2*4 helyről, a pci-ex dugóban meg 5 tüske volt a 6 helyen.
Mindez még talán nem is lett volna gáz, de a 6-os pci-ex csatin az egyik tüskét körülvevő műanyag nem lekerekített volt, hanem szögletes így nem tudtam rátolni a kártyára.
Ááááá... Mi a lópikulát tudok ilyenkor csinálni? (Már írtam nekik, h küldjenek egy jót, vagy vissza az egész.)
Közeli számtech. boltokban nem volt, ha netről rendelek, akkor meg ez a vége.(Pedig direkt a drágább, fekete csatival ellátott átalakítót rendeltem, de úgy látszik az olcsóbb fehéret csomagolták véletlen, ami nem is lett volna baj, ha minden stimmel, de nem.)
Kerekítsem le magam azt a részt és jó lesz?
Köszi a segítséget!
M -
shadeofme
tag
válasz
bakerman89 #8613 üzenetére
-
shadeofme
tag
Üdv!
Ma jött meg a használt, de dobozos 4890 vapor-x-em, és szomorúan vettem észre, hogy nincs molex -> pci-ex átalakító kábel.
A kártya 2db 6 pci-ex csatit kér, nekem viszont csak 1db van a 450-es chieftec tápomon.
Elég vajon az 1db is, vagy ne kockáztassak és húzzak el boltba egy átalakítóért?
Köszi a segítséget!
M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest