- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Jó a chieftec, de nem olyan erős, és hangosabb jóval, cserébe alig olcsóbb. Igazából a tápos topicban biztos jobban tudják....
Nekem mondjuk egy 450W-os chieftec-em volt, és jóval hangosabb volt a Corsairomnál, és csak 360W-ot tudott 12V-on, nem 400-at. A hatásfoka is csak 74% volt a corsairé 80-85.....
(#353) Ricco_hun: Nekem az adatlapomon lévő konfiggal is játék alatt felmegy 250W-ra... Prime+furmark felviszi 360-ra is, enyhén tuningolva.....
De én itt kiszálltam a témából, mindenki azt vesz, amit akar.....(#355) Keldor papa: Kíváncsian várom az eredményeket!
-
Bluegene
addikt
nyugodtan vehetsz olcsóbbat is pl chieftek 400W, ha még olcsóbb FSP
nekem 350W van és bőven elég, sőt ha megnézed a PH-s teszteket fogyasztással olyan 240W-ot eszik az én gépem, a tiéd is max 280W-ot fullon(lásd ph-s teszt fogyasztás)
a corsair valóban elég csak borsos ára van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest