- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Az ATi driverek egyáltalán nem olyan kezelhetetlenek, mint 1-2 nV-s mondja, szóval ez így nem igaz. Nehezebb velük bánni, ezt aláírom, sokkal nagyobb odafigyelést igényelhet, de attól még nem szar, max nem vérpistikéknek való.
A fogyasztás meg egyáltalán nem a villanyszámla miatt foglalkoztat, de minden attól függ, hogy ezt mennyiért lehetne elpasszolni, meg mikor... a GTX-275 amúgy is a legesélytelenebb, engem főleg ATi érdekel. Ott a DirectX 10.1 is, tudom nem sokat ér, de több, mint a PhysX.
HD4870-ről is azért váltottam GTX-280-ra, mert kellett valami gyorsabb, és a HD4870 X2-re nem akartam költeni, 2db VGA meg nem kell a gépbe, szóval maradt az átnevezős cég kártyája. De ha most már ATi-tól kapok egy gyorsabb kártyát olcsóbban, akkor nem kell GeForce. Amúgy se szeretem az nVidia-t, ezt rólam mindenki tudja, legszívesebben ott tennék nekik keresztbe, ahol tudok.
-
Bluegene
addikt
30W-os fogyasztásból adódó villanyszámla spórolás meg kb olyan 78 éven belül visszahozza a cserén bukott lovétezzel egyetértek, najó 5 év inkább
a HD4890-hez meg megint 3-4hónapig nem lesz frankó driver... mint ahogy szokott...ezzel meg abszolút nem, mivel gyakorlatilag a 4870es túlhajtott változata, tehát ugyanaz
szal ugyanolyan lesz a drivertámogatása mint a 4800asoké, egyébként ez a 3-4hónapot nem tudom honnan veszed, valszeg most találtad kiegyébként átnéztem a G92/G200 topicba egy csomóan panaszkodtak driverhibára, ezek szerint le lehet számolni végre azzal a tévhittel h az nv driver tökéletes(ebb)
való igaz nincsen túl nagy különbség köztük, most az AMd lejjebb is vitte a 4890es árát mert tudja h a GTX 275 gyorsabb picivel, sztem korrekt, más kérdés h az nvidia sokkal kevesebbet nyer egy kártyán így árháborúzni nem szívesen menne bele, és sokkal elérhetőbb a 4890(több helyen lesz kapható nagyobb példányszámban), tehát a GTX 275 megint "kvázi" győzelmet aratott az nv(ráadásul veszélyezteti a GTX285 eladásait), sztem a GTX 285 árát kellett volna levinni és kihozni a GTX 290-est a GTX 285 árára és helyére na akkor nyertek volna(magyarul a GTX 285-öst állítani a 4890 ellenfelének), egyébként DX10.1 miatt szerintem törleszteni fog még a 4890 a GTX 275-el szembe, úgyhogy nem butaság megvenni azt sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest