- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
válasz
csakegyroli #1785 üzenetére
Hali.
Sikerült megoldani a problémát? Ha még nem esetleg nem lehet, hogy az xp memória kezelése lehet a hiba forrása?
Üdv; Zoli
-
veze
őstag
válasz
csakegyroli #1785 üzenetére
a 8-12 -est probald esetleg
nekem is xp vel van most, nálam oke, egy P4-es MSi lapban van most, de előtte egy P4P800SE-ben is jo volt -
Gyöször
senior tag
válasz
csakegyroli #1779 üzenetére
Nekem ugyan ez az amd chipsetes volt, Asus ah3650 silent 512 mb AGP. Van valami AGP-s hotfix, azzal kell felpakolni, de mire én megvettem ezt a kártyát szintén barátnőm [azóta már asszony] gépébe akkorára letűntek ezek a linkek az amd oldaláról. Kereső nem hozta, csak régebbi fórum hsz-ek linkjében, azok meg error 404. De valamit valahonnan leszedtem, találtam most a gépemen 12.6 és 13.9 legacy vista driver (110 mb körül/darab) illetve van mellette 11.9 12.1 12.3 12.4 AGP hotfix (110-120 mb/db). Lehet, hogy kéne varázsolni olyan catalyst+wdm telepítőt ami verzióban passzol a hotfixekhez? nemtom
Eleinte én ezt XP-vel használtam, jó volt. KEzdett memória hibára utaló jeleket produkálni csíkozott a kép stb, de működött vagy 1 évig. Aztán kapott egy új alaplapot, 2 magos amd procit, direkt vadásztam AGP-s alaplapot, sok memória, win7 home. Akkor kellett keresgetni a hotfixeket. Aztán elkezdett a gép 10 majd 5 percenként befagyni, elszürkült a kép és és semmi csak reset gomb. Néha jöttek ezek az atikmdag.sys kékhalálok.
Az lett, hogy az alaplapon van integrált VGA, fészbúkot jól viszi, kihúztam ezt a monstrumot belőle, majd 1 éve kapott egy tabletot. Átlag évente kell 1et faxolnom, azon a gépen van soros port, akkor van bekapcsolva
Ha adsz egy emailt meg kiválasztasz 1et a hotfixek közül akkor feltöltöm neked a wetransfer.com-ra. 0,5mbit es a netem felfelé, kettőt nem bírok ki idegileg egyszerre feltölteni 1 nap
-
veze
őstag
válasz
csakegyroli #1779 üzenetére
én is használtam ilyen kártyát szinte ugyanilyen konfigban. ugy rémlik kifejezetten valami AGP-s verzióra irt driver kellett hozzá nem pcie
amd oldalan talán megvan még illetve nekem is valahol..
Most is használatban van a kártya napi szinten egy P4 lapban, de azt már soha nem telepitem ujra,. mert anno amikor megcsináltam készítettem róla egy mentést és ha sz@rakszik akkor azt írom csak vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest