- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
csakegyroli #1779 üzenetére
Nekem ugyan ez az amd chipsetes volt, Asus ah3650 silent 512 mb AGP. Van valami AGP-s hotfix, azzal kell felpakolni, de mire én megvettem ezt a kártyát szintén barátnőm [azóta már asszony] gépébe akkorára letűntek ezek a linkek az amd oldaláról. Kereső nem hozta, csak régebbi fórum hsz-ek linkjében, azok meg error 404. De valamit valahonnan leszedtem, találtam most a gépemen 12.6 és 13.9 legacy vista driver (110 mb körül/darab) illetve van mellette 11.9 12.1 12.3 12.4 AGP hotfix (110-120 mb/db). Lehet, hogy kéne varázsolni olyan catalyst+wdm telepítőt ami verzióban passzol a hotfixekhez? nemtom
Eleinte én ezt XP-vel használtam, jó volt. KEzdett memória hibára utaló jeleket produkálni csíkozott a kép stb, de működött vagy 1 évig. Aztán kapott egy új alaplapot, 2 magos amd procit, direkt vadásztam AGP-s alaplapot, sok memória, win7 home. Akkor kellett keresgetni a hotfixeket. Aztán elkezdett a gép 10 majd 5 percenként befagyni, elszürkült a kép és és semmi csak reset gomb. Néha jöttek ezek az atikmdag.sys kékhalálok.
Az lett, hogy az alaplapon van integrált VGA, fészbúkot jól viszi, kihúztam ezt a monstrumot belőle, majd 1 éve kapott egy tabletot. Átlag évente kell 1et faxolnom, azon a gépen van soros port, akkor van bekapcsolva
Ha adsz egy emailt meg kiválasztasz 1et a hotfixek közül akkor feltöltöm neked a wetransfer.com-ra. 0,5mbit es a netem felfelé, kettőt nem bírok ki idegileg egyszerre feltölteni 1 nap
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest