- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
csakegyroli #1779 üzenetére
Nekem ugyan ez az amd chipsetes volt, Asus ah3650 silent 512 mb AGP. Van valami AGP-s hotfix, azzal kell felpakolni, de mire én megvettem ezt a kártyát szintén barátnőm [azóta már asszony] gépébe akkorára letűntek ezek a linkek az amd oldaláról. Kereső nem hozta, csak régebbi fórum hsz-ek linkjében, azok meg error 404. De valamit valahonnan leszedtem, találtam most a gépemen 12.6 és 13.9 legacy vista driver (110 mb körül/darab) illetve van mellette 11.9 12.1 12.3 12.4 AGP hotfix (110-120 mb/db). Lehet, hogy kéne varázsolni olyan catalyst+wdm telepítőt ami verzióban passzol a hotfixekhez? nemtom
Eleinte én ezt XP-vel használtam, jó volt. KEzdett memória hibára utaló jeleket produkálni csíkozott a kép stb, de működött vagy 1 évig. Aztán kapott egy új alaplapot, 2 magos amd procit, direkt vadásztam AGP-s alaplapot, sok memória, win7 home. Akkor kellett keresgetni a hotfixeket. Aztán elkezdett a gép 10 majd 5 percenként befagyni, elszürkült a kép és és semmi csak reset gomb. Néha jöttek ezek az atikmdag.sys kékhalálok.
Az lett, hogy az alaplapon van integrált VGA, fészbúkot jól viszi, kihúztam ezt a monstrumot belőle, majd 1 éve kapott egy tabletot. Átlag évente kell 1et faxolnom, azon a gépen van soros port, akkor van bekapcsolva
Ha adsz egy emailt meg kiválasztasz 1et a hotfixek közül akkor feltöltöm neked a wetransfer.com-ra. 0,5mbit es a netem felfelé, kettőt nem bírok ki idegileg egyszerre feltölteni 1 nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest