- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1749 üzenetére
köszi szépen. Igaz a HD3650 nincs a listán, na meg a kommentsorozat annyira hosszú hogy egy hétbe is beletelik mire végignyálazom XD. Mindegy, marad ez a kari, azt csókolom. Ha nem műxik szívom a fogam, de ezt kizártnak tartom.
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1747 üzenetére
Igen, rákérdeztem az eladóra, s valóban 64 bites, benézte. Még jó hogy nem ütöttem le. Szívás lett volna.. Így marad a másik ami 7800Ft, és 128 bites. De legalább személyesen át tudom venni, és még kerületi szomszéd is
Azon kívül hogy DDR2-es, van más hátránya, vagy tényleg csak ez a "baja?" Ha felér egy X1650-el, akkor ez az én kártyám, és ahogy olvastam, elég neki a 400W is...
-
Aryon87
félisten
válasz
Zolifarkas #1745 üzenetére
Mivel neked is ugyanez a kartyad van, kerlek aruld el hogy ez a kari 128bites-e? Ettol fuggetlenul megvehetem kartyat, mert mast nem igazan talaltam ami szimpatikus lenne nekem. Bar teny hogy nem ertek nagyon hozzajuk...
-
Gabóca323f
csendes tag
válasz
Zolifarkas #1737 üzenetére
Üdv!
Megpróbáltam, semmi változás, egyébként a ventilátor forog rendesen.
-
Gabóca323f
csendes tag
válasz
Zolifarkas #1735 üzenetére
Üdv!
Már néztem, át is forrasztottam, de semmi változás.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Zolifarkas #1726 üzenetére
Jó,csak nekem ezekkel az órajelekkel,amiket küldték,egyszerűen nem indul a kártya,normál Windows bootnál kékhalál 0x0000008E kóddal.Csökkentett módban simán megy
-
ebegab92
senior tag
válasz
Zolifarkas #1724 üzenetére
Köszi
Meg is néztem Radeon BIOS Editorral,és arra jutottam,hogy a Sapphire-os emberkék,rosszul írták ki akkor az infókat erről a kártyáról
-
huh87
tag
válasz
Zolifarkas #1695 üzenetére
Helló!
Örülök, hogy javult.
Ugyanilyen kártyám van, 64bites.
Riva Tuner dolgot kipróbálom én is.
Boldog Nemzetközi Zoltán napot! -
huh87
tag
válasz
Zolifarkas #1693 üzenetére
Helló!
Nálam ABIT IS7-E2 alaplapnál ugyanez a jelenség. Böngésztem külföldi fórumokat, meg leveleztem a Sapphire techcenterrel, de nem találtam választ. Valszeg az alaplapi chipset és vga kártya amd procija nem kompatibilis egymással vagy hűtés a házban nem elégséges (nálam Prescott magos a proci, hőerőmű)? A lényeg, legfrissebb catalyst driverrel szenvedtem, korábbi verziókat tettem fel/unistall, míg eljutottam 8.x, nem tudom fejből. Ezzel rendben megy, a jelenség nem szűnt, de sokkal ritkább. Bootol, lehet látni/hallani, hogy pörög a vinyó, majd megint újraindul, sokadik ilyen ciklus után lesz egyszercsak lesz kép. (Előtte volt, hogy magától újraindult gép.)
BIOS frissítés esetleg alaplapon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest