- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
válasz
csakegyroli #1785 üzenetére
Hali.
Sikerült megoldani a problémát? Ha még nem esetleg nem lehet, hogy az xp memória kezelése lehet a hiba forrása?
Üdv; Zoli
-
Zolifarkas
tag
Hali .
Én megpróbálkoznék egy korábbi, a kártyával hasonló korú Ati Radeon vagy AMD dríverrel hátha azzal menne, bár elvileg az újabbak is kompatibilisek a régebbi verzióval . -
Zolifarkas
tag
-
Zolifarkas
tag
Hali !
Nekem hasonló konfigom van mint a tied és ugyanezt a kártyát / amilyen a vaterás képeden van / használom 1 éve . Eleinte fagyogatott a gépem de miután a RivaTuner nevű programmal lejjebb vettem a gpu és a memória órajeleit azóta rendben működik. Nekem úgy tűnik a p4-es konfig nem tudja maradéktalanul kihajtani a vga-t, szerintem ennél erősebb kártya felesleges ebbe a gépbe. Én a Wolfenstein 2009-et tolom rajta igaz nem full grafikán de szépen és elég gyorsan is viszi. A NFS Carbon is gyönyörűen fut, emellett a COD2-vel szoktam játszani de a mai játékokhoz ez a vas már kevés.
Üdv; Zoli
-
Zolifarkas
tag
Hali !
Megpróbálnám még a ventilátor csatlakozóját lehúzni a kártyáról / nem a tápot, hanem a kis csatit / hátha az a ludas, persze hűtés nélkül csak minimálisan terhelném. Én a RivaTuner nevű progival tartom kordában ezt a típusú kártyát .
-
Zolifarkas
tag
válasz
Gabóca323f #1734 üzenetére
Hali !
Próbáld megnézni a kártyán a tápcsatlakozásnál nincs-e valamelyik láb elválva, hátha csak érintkezési hiba áll fenn,
-
Zolifarkas
tag
Hát nem tudom , hogy miért van ez de a Riva Tuner nem írja át szerintem a biost csak módosítja a mhz-eket. Nekem gpu 600mhz mem 300mhz-en megy és így jó.
A biost nem írtam át, akitől vettem a karit azt mondta gyári bios van benne. -
Zolifarkas
tag
Hali !
Úgy tudom ebből a kártyából többfélét gyártottak és a miénk a leggyengébb változat.
Bár az én p4-es gépemhez még így is sok a kártya tudása és vissza kellett vennem a gpu és a memóriák órajeléből míg stabilan futott minden. Ehhez a Riva Tuner nevű programot használtam így nem kell a biost piszkálni mert az elmentett beállításokat induláskor betölti a program .üdv; Zoli
-
Zolifarkas
tag
Szia !
Nekem is ugyanilyen kártyám van, elküldtem az eredeti gyári biosát remélem jó lesz.
Üdv ; Zoli
-
Zolifarkas
tag
Hali !
Szerintem nem túl szerencsés összeállítás sem a hardver,sem az oprendszer. Lehet bios beállítási vagy dríver probléma is, esetleg kevés a fizikai memória. -
Zolifarkas
tag
Hali !
Azóta már javult a helyzet de még nem jöttem rá a hiba okára. Először kikapcsoltam a képernyő kímélőt mert azt gondoltam hátha bekavar. Aztán a videó kártya került górcső alá.
Nekem ez a karim van de mivel éppen ebből a típusból került ki néhány elképesztően fura darab többféle órajelekkel. A régi tulaj által betett link sem ezt a kártyát jeleníti meg hanem egy ennél jobb típust. De van ilyen is .
Az enyém Gpu725Mhz mem323Mhz ment gyárilag a biosa szerint, de a játékok fagytak vele,
és pluszba jött hozzá a sikertelen újraindítás. A Riva Tunerrel beállítottam az alábbi órajeleket és megszűntek a fagyások és az újraindítás is rendben megy eddigi teszteléseim alapján. Gpu600Mhz memória300Mhz ezeket a beállításokat úgy konfiguráltam a Riva Tunerben, hogy a XP indulásakor betöltődjenek és ne a videó kártya biosából olvassa ki az adatokat. Jelenleg itt tart a dolog,tesztelések folyamatban vannak. A kártya hőfoka / nyitott háznál gyári hűtéssel / 55-65 fok között ingadozik terhelés alatt sem éri el a 70 fokot.
Üdv; Zoli -
Zolifarkas
tag
Hali ! Amióta bent van a gépemben a Sapphire Radeon HD 3650 512Mb AGP kártya újraindításnál nem ad képet csak villog a monitorom ledje. Ha visszateszek egy régebbi videókarit a hiba megszűnik. A dríverek is cserélve vannak ilyenkor. A konfigom ; AsrockP4V88+ alaplap, P4 3.0Ghz HT proci, 4x512Mb Kingmax egyforma modul dual channelbe, 250Gb IDE HDD, Qtech PSU 400W táp. Van valakinek hasonló tapasztalata,vagy ötlete mivel orvosolható a jelenség ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest