Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sabre

őstag

válasz Picco #12857 üzenetére

rajta sincs a házon az oldal, igy is melege van. majd ha több fps-t hoz alapon mint a 3850 alapon, akkor beszéljünk arról hogy ez milyen hiperszuperjó. nyilván a tuninggal lesz erősebb, de nem igy mérik alapból hogy tuninggal mert az random.

a 30-40% meg jól hangzik, én kérek elnézést hogy 10 percem volt foglalkozni tegnap a kártyával és 2db 3dmark tesztre futotta. de azért köszi a vérpistike titulust. gino paraszt volt a pükben, én sem türtöztettem magam. sajnálom h az oláh család jut róla eszembe a videó alapján, nem más. ha matisz lenne a regje, akkor matisz nagypapa lenne az első ami az ember eszébe jut, mind1, fölösleges ide az offense.

technologiailag elmaradott a kártya a hatalmas fogyasztás és hang miatt, ez az egyetlen hátránya. meglássuk mi a a vége a tuningban, akkor jöhet a konkluzió. nem igazán lehet őket eladni jelenleg, ezért nem is értem miért voltam én a bunkó aki egy általam értelmesnek tünő árat kináltam neki, olyan árat amiért más el is adta! na mind1, off vége, de nem kell itt a feszültség keltés. :U

Új hozzászólás Aktív témák