- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Na, mégsem nyertem
Ahogy elindítottam 3D-s programot, szinte azonnal elkezdett csíkozni, mint az állat, aztán puff, elment, fekete képernyő, pár másodperc múlva visszajön, de úgyanúgy csíkoz, és esik darabokra a kép (mint a hülye filmekben, amikor "valami zavarja a vételt"
).
A helyzet az, hogy akartam csinálni egy screenshot-ot, mert igen látványos ám (
), de a vicc az, hogy azon semmi, de semmi hiba nem látszik, tökéletes a kép. Már kezdtem volan monitorra gyanakodni, de az sajnos nem magyarázza meg azt, hogy utána még a Vista ablakai is "darabosan" mozognak, Aero-val együtt meg nélkül is. Az már csak hab a tortán, hogy újraindítás után megint összehúzta már alaplap POST-tól a képet (mint a 4:3-as tévéken a 16:9).
Lefotóztam telefonnal, nem valami tűéles a minősége, de a lényeg látszik: csíkok, valamint torzul, esik szét a kép.
Most már olyat is játszik, hogy néha elmegy, aztán visszajön a kép. Tököm sem érti ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest