Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
Én 7900GTX-ről váltottam 2900Pro-ra, a különbség jelentős... Legfőbbképpen nekem a képminőség változás tetszett, sokkal szebb a R600 AA és AF megvalósítási módja, mint a régi Geforce-oké. A sebesség is jobb lett, ráadásul mindez a mellett, hogy játékokban gond nélkül állíthattam be a legnagyobb részletességet, élsimítást, szűrőt, HDR-t... (na jó egyben azért akadtak "crytikus" gondok a képjavítókkal
)Viszont a GTO-d mellett megszokott csendről lemondhatsz, mert bizony ez a kártya - gyári - hűtővel zajos + hozzá jön még magasabb fogyasztás miatt csúcson tekerő tápventi és kész is a hangorkán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)