- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
kavicssli: hol marad a tesztunk?
-
Picco
addikt
figy hiaba kerdezed, leirtam, ugy sem mondom ki amit akarsz hallani, h menni fog, mert nem biztos.
VGA tappal itt valaki csunyan beszivta ha jol emlekszem, mellesleg te tapodat eladod+a vga tap ara es maris kaptal az arabol egy jofajta tapot amit evekig nem kell cserelned.
-
Picco
addikt
figy
tapbol mindig nagyon jo minosegu kell ha jo gepet akarsz.
1. h menjen rendesen es elbirja
2. h ne kelljen cserelgetni
3. h ha jon egy kis aramingadozas akkor ne pusztuljon meg a geped.egyszer kell megvenni egy jo tapot es kesz
mod: nem vennek ra merget hogy eleg lesz...foleg h a procidat 3000mhz fole kell huznod h kihajtsa a kartyat
-
Picco
addikt
pfff
megbizhatobb tagoktol vehetsz nyugodtan.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
bazarosoktol vagy fanatikus tag es afeletti tagoktol altalaban nyugodtan lehet mar vasarolni.
de erted, nem lehet igy kijelenteni h igen vehetsz, az ordog nem alszik..... -
Picco
addikt
szedd le a haz oldalat, egybol nem lesz baj
vagy hasznald igy, legjobb es meg haz sem kell hozza
-
-
Picco
addikt
pics@ba tudtam h lekesem a 12500. hsz.-t
Accelero S1 rev2.- olcso es baromi jol hut.
a zalmi jol nez ki de ha ra is megy tuti kurva dragakavics: hat ha a procidat nem huzod akkor a kari 60%-at hasznalod csak ki max...tuti h tobbet nem hajt ki.
-
Picco
addikt
haat nemtom...nekem is volt par nvidia karim, pl ti4200 az isten volt, mindent lehetett vele zuzni, meg sem erezte
en minden cuccomat ar/teljesitmeny/ertekallo szempontbol vasarlok altalaban nem nezem a 3dmark es a hasonlo eredmenyeket.
azert is van amd procim, 6400+ jatekoknal siman felveszi a versenyt a c2d-vel, ezert vettem amd configot amikor bartonrol valtottam...nameg mert k. draga volt akkor meg a c2d
a 2900at kb 2,5 honapja vettem 32-ert, azota sem ment le tulsagosan az ara -
Picco
addikt
válasz
leviske #12473 üzenetére
mikor az igazi DX10-es játékok megjelennek, akkor a 96GT-vel az ég adta világon semmit nem fogsz érni, mert annyit sem fog menni, mint a HD2600XT.
na jo, most mar nem birom szo nelkul, konyorgom aruld mar el nekem ezt honnan a jo.....bol veszed?
en imadom a sajat 2900pro-mat, de neha mar az ATI fanatizmus kiakaszt, miert lenne az a 9600gt gyengebb?
minden jatekot NVIDIA-ra "optimalizalnak" es erre latom csomoszor az ilyen hozzaszolasokat, ez csak fanatizmus, ilyen nincs h az ati titokban dx10-ben 2szer erosebb egy hozza hasonlo kartyanal, ha lenne ilyen akkor atiek megmutatnak nekunk es nem a fantaziankra biznak, vagy ezt csak en gondolom igy?mustangos hasonlat tenyleg jo volt
no offense, csak kibukott belolem -
Picco
addikt
Gonosz: ON
biztos otthagyta szegenyt a baratnoje, vagy beszorult az a bizonyos zabszem a hatso fertalyaba
priti: akarsz beszelni rola?
-
-
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
huzas nelkul, terheles alatt 130Wra saccolom a cumot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest