- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whitee
csendes tag
válasz
AMD Power #3290 üzenetére
Ah...lehetetlen. Írtam, minden magas beállítás,2xAA-val 14-18. Majd csinálok képeket és hihető lesz....
"Az a vicc, hogy neked a 14-18 fps játszható/folyamatos...
Legalább 24 Fps kellene, de inkább átlag 30, hogy játszható legyen."Figy, nekem az. Most mondhatom, hogy 14 fps, mikor ugrál fel-le, de az a minimum fps. Nem szaggat be vagy ilyesmi, a kérdésedre válaszolva... De tudod mit? A kedvedért leveszem a beállítást, hogy gyorsabb legyen és élvezhető mert így szerinted képregény...
-
Whitee
csendes tag
Nem tudom ezen mi a nevetni való. :S Az előbb összetévesztettem egy másik játék beállításait és az fps-esét a crysiséval, majd azon javítottam, illetve helyesbítettem.
Az meg, hogy 20 fps-sel is élvezhető nem viccnek szántam, mivel valahogy marhára nem érdekel, hogy most 100-fpssel repeszt vagy csak így. Amúgy meg jópár évnyi p3-as után ez nekem nagyon jónak számít, játékok és konfig terén..... :-/
A tévedni pedig emberi dolgot, pedig az első mondatomban kifejtettem. -
Whitee
csendes tag
Nah meg is van... 14-18 fps. De hát tévedni emberi dolog nem?
Amúgy élvezhető így is. Szóval engem nem annyira érdekel, hogy most 100fps vagy csak ~20.Egy kérdés, hogy a videókártya órajelét hogy tudom felhúzni?(jelenleg 800/700-an fut) Mert a ccc-ben próbáltam, de az istennek sem akarja az igazat.
-
Whitee
csendes tag
-
Whitee
csendes tag
Felraktam a 7.11-es Catalystot én is, gondoltam kipróbálom vele a Crysis-t. Igaz bevallom, most tettem fel(mármint a játékot) szóval leendő ccc-hez nincs viszonyítási alapom. Ellenben a játék nagyon jól fut.
Magas értékekre van minden beállítva, 4x AA-val 1024*768-ban, és olyan 50-80 Fps-t produkál.Habár nem tudom, hogy most ez mennyire jó.
Jah, a konfigom:
2*1024MB DDR2 800Mhz KINGMAX
VGA Sapphire HD 2600XT,256MB GDDR3/128b,DL-DVI,fan
A64 X2 4200+ SOCKET AM2
MB MSI K9N Neo-F V3, nForce560 -
Whitee
csendes tag
Végre holnap én is kézbe vehetem majd a Sapphire HD2600Xt-met.
Haveromnak is ilyet vettem, és hát igen, elég szép teljesítményt nyújt 23.000Ft-ért.
Timeshift-tet raktam fel neki, és 1152*864-es felbontásban, minden maxon, 4X-es AA-val és 2XAF-fel(lehet keverem a kettőt, of course) kemény 50-60FPS-est adott. A következő videókártyám pedig , lehet egy fél év múlva(vagy méghamarabb) egy HD3870XT-s leszDe nem is ezért írok, hanem mert kíváncsi vagyok, hogy aki letesztelte a 7.11-es beta-t, mennyi teljesítménynövekedést ért el vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest